Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vocea Inimii

bun am revenit dupa o scurta pauza
multumesc de comuri si spor la citit::

Din episodul anterior:

" Pasesc incet fara a-mi mai pasa daca ma impiedic sau daca ma luvesc de cineva. Un zambet larg imi apare pe fata la acele amintiri. Deodata ma lavesc de ceva si matrezesc pe jos. Dandu-mi seama ca am cazut imi ridic nervoasa privirea spre cauza accidentului, dar raman stupefiata cand vad ca persoana de care m-am lovit nu e nimini altul decat salvatorul meu de seara trecuta."

Capitolul 4 - Lupta a doi poli opusi

Acesta ma priveste cu dispret si-mi spune cu un ton rece sa fiu mai atenta, vrand sa plece. Il privesc cateva secunde fara sa realizez ce s-a intamplat, dar corpul meu incepe sa actioneze singur ignorand vocea din mintea mea si il prind de mana stanga tragandu-l inapoi. Ups...mare gresala! Imi reiau privirea hotarata si-l intreb fara sa gandesc primul lucru care-mi vine la gura.
- E cunva o posibilitate...adica nu stiu...una la un milion ca tu vii seara asta la acest Heartstrings? " Mare prostie...ce mi-a venit sa-l intreb asta?E clar ca nu-mi va raspunde" Acesta ma priveste suspicios si afisand un zambet pervers pe fata lui perfecta imi raspunde tot cu o intrebare.
- De ce vrei sa stii? Nu-mi spune ca ma placi...aaa sau e pentru ca te-am salvat, iar acum vrei sa ma rasplatesti? Ce stupid. Dar daca tot insisti poata ca intr-o zi o sa-ti raspund la intrebari. Asa ar trebui nu? Eu il privesc enervata pana peste cap si gata sa-i dau o palma daca mai zice ceva de genu asta, dar spre surprinderea mea acesta isi continua drumul. Ma intorc, dupa ce ochii mei nu-l mai zaresc, spre club si intru salutandu-l pe manager si pe fete. Acestea imi spun ca noi nu mai cantam astazi deoarece acei "saki" vor un concert intreg. Raman masca la cele auzite si val-vartej ies sa o sun pe Tsunade. tot sun sun si nimic inafara de melodia aia stupida. Ahh raspunde te rog!!! In cele din urma vocea plictisita a femeii raspunde cu un simplu "alo".Incep sa-i povestesc situatia si devin tot mai agitata, dar aceasta imi spune un simplu "stop" si se asternu linistea. Tsunade imi spune sa ma calmez si ca va veni aici intr-o ora caci e la mall. Rasuflu usurata si-i spun ca o astept. Inchid telefonul si vreau sa intru in club dar observ un grup de baieti parca camuflati mergand spre intrarea din spate a clubului. Cum sunt curioasa din fire ii urmaresc si ce-mi vad ochii? trei baieti superbi ascunsi sub haine jerpelite ca si cum ar fii aurolaci. Telefonul incepe iar sa sune si ca sa nu fiu descoperita abandonez misiunea de spionaj chiar daca era destul de interesant. Imi amintesc de telefon si raspund, pe celalalt fir fiind nimeni alta decat Tsunade, spunand ca nu va ajunge si sa fiu atenta la ce-mi spune. eu dau afirmativ din cap ca si cum m-ar vedea si ii spun ca poate conta pe mine.
- Asculta cu atentie ce vreau sa-ti spun! Acesti "Saki" sunt in numar de patru, dar sunt un nimic fara solistul lor. Deci prin urmare tu va trebui sa-l impiedici sa ajunga pe scena daca vrei sa mai canti fara a afla familia ta. ei sunt oarecum la fel ca tine,dar sunt sigura ca ar fi capabili sa te calce in picioare pentru succesul lor.
Ei? Poate ca cei pe care tocmai i-am vazut...nu nu cred, dar daca totusi...Nu...nu poate fi adevarat...ei nu ar face asa ceva nu?!!! Adica....
Dar vocea repezita a femeii ma trezii la realitate.
- Nu-mi pasa cum, dar tu trebuie sa ai grija ca ei sa nu mai urce pe scena asta niciodata. Ai inteles? Afla care e solistul si tine-l ocupat pana ce sunt concediati.
Apoi inchide spunand un "Bafta". El...unul dintre acei baieti putea fi solistul? Trebuie sa aflu acum! Merg repede spre usa clubului, dar ma opresc exact inainte de a intra afisandu-mi expresia de fana dulce si verificand machiazul in ecranul de la telefon. Dupa ce ma asigur ca arat ok ma indrept increzatoare spre scena, unde deja baietii isi asezau instrumentele. Waa arata destul de bine...nu nu e bine sa ma gandesc la asta, dar e bine sa recunosti adevarul nu? Bun sa revenim la misiunde.
Ma apropii incet de acestia si-i intreb cum se simt inainte de concert si daca nu pot sa-mi cante si mie o melodie asa de incalzire. Unul dintre ei coboara jos de pe scena si imi raspunde. Acesta avea parul blond si ochii albastri, probabil avea lentile de contact, blugii pe care-i purta si tricoul ii dadea un aer rebel si sexy in acelasi timp. Vocea lui ma intrerupe din studiu.
- Imi pare rau, dar seful nostru nu a venit inca si nu putem decide fara el pentru ca el alege cantecele noastre, fiind tot o data si solistul. Sincer inca nu stiu ce vom canta seara asta asa ca sunt putin emotionat, dar daca ma vei astepta cand termin poate bem si noi ceva...ok papusa?!
Zambesc pervers, iar acesta-mi trage cu ochiul. Vazand ca tipul are o slabiciune pentru mine ma gandesc sa-l trag putin de limba.
- Totusi cine e el? Solistul asta ce-si da asa multa importanta, ce e asa special la el? Cred ca eti mult mai tare ca el nu ai putea sa-mi canti ceva te rog? Acesta da negativ din cap si-si pune mainile pe talia mea apropiinde-se de urehea mea stanga. Vocea lui imi spune cel mai frumos lucru pe care-l pot dori in seara asta, iar eu plec multumindu-i, acesta facandu-mi semn cu doua degete si urcand iar pe scena. Ma indrept spre usa din spate si-l astept pe asa zisul solist minune. Deodata o silueta neclara se apropie de usa, iar eu constat ca e brunetul de mai devreme. Acesta vrea sa treaca, dar eu il opresc prinzandu-l iar de maneca. Purta o geaca de piele neagra iar parul lui insfarsit era descoperit lasandu-ma sa-i vad freza "minunata", avea parul desutl de lung si facut tepi la spate, asemeni cantaretilor de j-rock. Brunetul ma priveste ciudat, apoi fara sa-mi dau seama buzele lui fac contact cu buzele mele intr-un sarut ciudat si plin de mister. Aceasta senzatie noua e destul de placuta, dar stiind ca se joaca il imping zgariindu-l cu unghiile mele ce aveau pe ele modelul Sakufranch (model facut de mine ce consta in manichiura frantuzeasca raz si cu o floare de cires pictata pe unul dintre degete). Acesta ma priveste surprins, apoi incepe sa rada.
- Nu asta-ti doreai? Privirea ta spune totul stii nu? Zi-mi ce vrei si lasa-ma sa trec caci am treaba, spre deosebire de tine care din cate observ nu ai nimic mai bun de facut decat sa ma urmaresti. Privirea lui devenea ispititoare, era exact ca un sarpe ce isi himnotiza prada inainte de a o manca. Insa eu nu sunt un biet animal pufos ci o mare felina.
- Gata mi-a ajuns de tine! Cine esti defapt? Te crezi asa de tare dar nu vrei sa-mi raspunzi nicodata. De ce esti asa de special? Cine esti tu? La auzul vorbelor mele acesta isi schimba atitudine intr-una rece si-mi raspunde in scarba lovindu-ma parca cu toata puterea glasului sau.
- Cine sunt eu? Dar tu? Tu cine esti? Mereu te invarti in jurul meu asemeni unui gandac si dai mereu de belele cand sunt eu prin preajma parca chiar intentionat. Si nu nnega caci asa e, iar acum date caci am treaba!
Nu, nu-l voi lasa sa-mi ia si ultima sansa de a straluci. Orice s-ar intampla nu trebuie sa intre in club!
- Tu...tu esti vocalistul nu-i asa? Hahh stiam eu...de aceea esti asa de secretos nu? Te temi ca lumea va afla adevarata ta identitate si nu vei mai fii liber sa mergi linistit cu autobusul sau chiar sa mergi pe strada singur. Acesta isi atinti privirea asupra mea, se pare ca l-am facut curios. Ok pentru ca asta si vroiam... Acesta scoate un " cum de ai stiut?" tras de coada si isi lasa privirea in jos muscandusi buza, dar apoi revenindu-i atitudinea rece ma da la o parte cu brutalitate facandu-ma sa ma izbesc de perete si sa scot un scancet. Acesta ma mai priveste o data si vrea sa intre in club dar intr-o fractiune de secunda se intoarce si ma saruta. Limba lui incepe sa intre in gura mea si observ ca are un cercel in ea, destul de scarbos dupa parerea mea, dar fiecare cu gusturile lui. Acesta incepe sa-mi inspecteze fiecare coltisor facandu-ma sa vibrez, dar se opreste si ma priveste in ochii mei cu lentile de contact verzi. Deodata mana acestuia ajunge la gatul meu si incepe sa ma stranga usor, iar vocea acestuia rasunandu-mi ca un ecou in cap.
- De ce vrei atat de mult sa ma tii afara? Ce copila esti, crezi ca nu mi-am dat seama ce incerci tu sa faci? Ti-am urmarit concertul, melodia aceea prosteasca si jocul tau tampit de-a vedeta, crezi ca nu l-am vazut? Muzica ta nu ma ajuns la inima asa ca nu te mai chinui sa canti aici. Hah daca stau bine sa ma gandesc tu incerci sa lupti cu mine pentru acest concert nu-i asa? Bine iti dau o sansa sa ma convingi sa nu cant aici. Da-mi un motiv pentru care ar trebui sa-ti las locul tie. Acesta isi ia mana de la gatul meu si ma prinde de incheietura mainii stangi tragandu-ma brusc. Incerca sa-l opresc, dar e prea puternic, vreau sa tip, dar acesta ma saruta iar si apoi imi pune mana la gura nervos.
- Stai calma daca vrei sa mai canti aici si urmeaza-ma in liniste! Dau speriata din cap si acesta imi da drumul la gura si incepe sa alerge cu mine dupa el. Ajungem la statia de autobuz si acesta incepe sa sune disperat pe cineva da totusi tinandu-ma incontinuu de mana. Deodata in fata noastra apare o masina neagra destul de cool, din ea iesind un baiat cu parul blond si cu o imbracaminte gen hip hop. Acesta ii face semn brunetului si ii arunca cheile de la masina apoi asezandu-se pe banca din statie zicandu-i baiatului ca acum sunt chit. Brunetul intra in fata si imi deschide si mie usa spunand un" intra" apasat. Fara sa mai astept urc in masina, iar acesta apasa pedala de acceleratie scotand un sunet placut pentru urechile orcarui baiat. Il privesc uimita si oarecum speriata de ce ar putea urma. Il studiez si observ multe detalii nevazute inainte, acesta avea un cercel in buza si vreo cinci in urechea stanga ce se reflecta in geam. Arata destul de bine pe el, dar clar suntem diferiti. Brunetul rupe tacerea lasandu-ma fara cuvinte.
- Sasuke Hiroto Uchiha! Asta e numele meu, acum cred ca esti multumita. Iar tu esti? Acesta isi intoarce capul spre mine facandu-ma sa tresar.
- Sa....Sakura Haruno. Acum imi spui unde mergem? Acesta ridica o spranceana si imi spune ca nu are idee. Ramane o liniste greoaie intre noi, dar numele lui imi tot venea pe limba si din gresala l-am pronuntat facandu-l sa ma priveasca. acesta pune repede frana si-mi spune ca am ajuns. Ma uit pe geam si observ ca suntem in fata unui hotel. Ce? In fata unui hotel? Aopa cred ca am probleme acum! Sasuke imi spune sa ies si vazand ca nu vreau iese imi imi deschide usa tragandu-ma de mana sa ies. Ies si il privesc suspicioasa, iar acesta zambeste pervers.
.... Va urma....

Din episodul urmator:
" Ceeee?.....Daca chiar ai nevoie de acest loc pentru a straluci esti dispusa sa faci orice nu?...Gandeste-te e singura ta sansa, daca nu faci cum ne-am inteles bye bye succes...Sakura ai nevoie de o schimbare daca vrei sa devi vedeta in tara asta, atat de mentalitate cat si de infatisare...Tu esti nebun?...Recunoaste ca abia astepti, tremuri de nerabdare...Crezi ca nu observ ca ma savurezi din privirei?...Iar acum ce?Ce se va intampla cu mine, cu noi?"

Sasuke - http://www.google.ro/imgres?q=miyavi+bla...UCQ&zoom=1
Blondul de la club(Naruto va fi prezentat pe parcurs) - http://www.google.ro/imgres?q=ruki+the+g...29,r:0,s:0
Blondul cu masina - http://www.google.ro/imgres?q=shinee+kim...9,r:5,s:76
Masina - http://www.google.ro/imgres?q=korean+bla...9,r:4,s:91

[Imagine: mtpgs9.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Vocea Inimii - de P@uu - 03-08-2011, 02:04 PM
RE: Vocea Inimii - de Sho-Yo - 03-08-2011, 02:31 PM
RE: Vocea Inimii - de P@uu - 03-08-2011, 03:37 PM
RE: Vocea Inimii - de Miranda. - 03-08-2011, 04:47 PM
RE: Vocea Inimii - de P@uu - 03-08-2011, 07:46 PM
RE: Vocea Inimii - de Miranda. - 03-08-2011, 09:29 PM
RE: Vocea Inimii - de LoLix - 04-08-2011, 12:01 AM
RE: Vocea Inimii - de ^Ciresica^ - 04-08-2011, 12:57 AM
RE: Vocea Inimii - de Mada Shine - 04-08-2011, 09:52 AM
RE: Vocea Inimii - de hiimera - 04-08-2011, 10:56 AM
RE: Vocea Inimii - de Sho-Yo - 04-08-2011, 12:03 PM
RE: Vocea Inimii - de P@uu - 04-08-2011, 12:48 PM
RE: Vocea Inimii - de Rose ^^ - 05-08-2011, 08:43 PM
RE: Vocea Inimii - de RouXiss Đx - 05-08-2011, 11:50 PM
RE: Vocea Inimii - de P@uu - 06-08-2011, 12:13 AM
RE: Vocea Inimii - de LoLix - 06-08-2011, 01:41 AM
RE: Vocea Inimii - de Piersicuta - 06-08-2011, 10:03 AM
RE: Vocea Inimii - de Miranda. - 15-08-2011, 01:04 AM
RE: Vocea Inimii - de ^Ciresica^ - 15-08-2011, 12:16 PM
RE: Vocea Inimii - de P@uu - 18-10-2011, 08:54 PM
RE: Vocea Inimii - de Sho-Yo - 21-10-2011, 10:14 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Prizoniera Inimii Shadowcat 0 1.862 11-05-2012, 03:19 PM
Ultimul răspuns: Shadowcat
  Mozaicul Inimii Capsunica 4 3.079 12-04-2012, 03:13 AM
Ultimul răspuns: Hope
  In ritmul inimii onu' 1 2.304 05-12-2011, 05:35 PM
Ultimul răspuns: onu'
  Stapana inimii,printesa focului soricelindragostit 4 4.122 20-06-2011, 07:10 PM
Ultimul răspuns: Candy_Girl_Love.
  Deschide o poartă inimii mele Mayaa 6 4.980 09-03-2011, 06:57 PM
Ultimul răspuns: Rain

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)