Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Yoyo-ul,jucaria preferata a vietii +14

Bun,nu vreau sa ma iau de autoarea ficului,fiindca ea e in treaba ei.Sunt obisnuita sa citesc mult si nu m-a deranjat faptul ca era un capitol mai lung,ci problema mea e cu Kt.kat.
Bun scumpii,cum sa-ti zic...nu-mi convine ce ai zis tu.:)Foarte sincer,nu ti se pare ca esti cam prea taioasa?Asa sincer,nu vreau sa ma iau la cearta cu tine,dar consider ca esti foarte dura cu ceilalti,care au vrut sa-si exprime un drept de opinie.Nu au omorat pe nimeni,nu au luat la bataie.Si-au zis parerea,si din cate stiu asta e un drept liber.
Eu stiu ca esti la Critics,dar asta nu inseamna ca ai dreptul sa critici opinia unui om.Daca el nu e invatat sa citeasca mult,nu este dreptul tau sa il critici.chit ca a spus cel mai cretin comentariu,si cel mai imbecil nu este dreptul tau.Sincer,pana si cel mai analfabet om are dreptul la o opinie,si din cate am aflat de la critics este datoria voastra sa vedeti chestiile de genu:"vaaai cat de kawaii e ficul tau:X:X:X"nu sa tii cursuri de etica.
Nu e dreptul tau sa zici ca acel om a publicat o prostie la comentariu,poate "cea mai mare prostie auzita de tine vreodata".E si prietena ta,totusi ai fi putut fi ceva mai calma,nu ti-a gresit nimic.Trebuie sa apreciem faptul ca Twisty Emerald a facut ceva unic,a scris vreo doua capitole intr-unul,nu inseamna ca trebuie sa ii faci cu ou si cu otet pe toti.Am inteles faza cu criticatul,dar nu ai dreptul sa te iei de inteligenta omului.Nu cred ca ti-ar placea sa iti zic de comentariile tale ca sunt "stupide".Asa ca ce tie nu iti place,altuia nu-i face scumpo.
Sincer am inteles faza criticatului,ok ai dreptul sa-l ajuti pe cel ce scrie sa isi corecteze greselile dar NIMENI nu a vorbit asa cu tine.Asa ca mai bine ar trebui sa vezi cum te comporti,si eu ti-o zic in cel mai frumos mod posibil:).
Desigur,cred ca te-ai suparat,dar si eu ma supar cand vad ceva ce nu e corect.Andra si-a exprimat o opinie pentru numele lui Dumnezeu!Nu a vrut sa omoare ficul,oricum nu e dreptul tau sa ii iei dreptul de opinie sau dreptul de cuvant a lui Twisty.Ea ar trebui sa considere "gresite"parerile lor despre fic,nu tu.Nu cred ca ai dreptul sa faci comentarii de genul:cel mai stupid comentariu".Si daca ar fi fost stupid ce?Nu a incalcat o regula de la voi,tu care esti autorizata sa ne faci sa respectam anumite reguli la o postare.A fost un comentariu absolut normal si firesc,fara chestii de genul:emoticoane sau alte lucruri.
Totusi as dori,in final sa te rog sa nu mai fii atat de taioasa.Poate ca esti tu la Critics,dar nu trebuie sa fii fara bun simt ca sa jignesti omul.dreptul acesta nu iti apartine(e al lui Twisty).Si daca totusi ai aceasta opinie cum ca anumite comentarii al utilizatorilor de pe AnimeZup,sunt puierile pastreaza-ti opiniile pentru tine.Nici macar moderatorii nu sunt atat de critici cum ai fost tu.

In final,Twisty imi cer mii de scuze ca ti-am asaltat ficul cu acest comentariu.Totusi esti geniala ca ai creat un capitol atat de lung.Esti unica femeie,si te admiram pentru asta.Abia astept sa ne mai pregatesti o surpriza de genul.:D
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]

Tadaaaaa.Boom:3

Răspunsuri în acest subiect
RE: Yoyo-ul,jucaria preferata a vietii +14 - de Anna - 16-10-2011, 09:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Yoyo-ul,jucaria preferata a vietii Twisty Emerald 0 2.181 28-04-2011, 06:19 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)