24-07-2008, 10:43 AM
ShyLie A scris:Votul meu merge la Sakura
A fost buna ideea cu deschiderea acestui topic deoarece intre cele doua este o vizibila concurenta
asa....sa incepem:
Muti dintre voi folositi impotriva Sakurei chestia aia din copilarie cu Sasuke....ei bine, incercati sa ganditi obiectiv....daca Saku nu ar fi rupt prietenia, Ino sigur ar fi facut-o deci acesta nu este un argument
Ino este obsedata dupa baieti: mai intai Sasu si apoi, cand acesta a disparut din peisaj "Nu ti se pare ca Sai arata lafel ca Sasuke?" lol....am un singur lucru de zis: Hore! (va rog sa nu ma criticati dar pur si simplu imi exprim parerea)
Sakura a aratat ca este foarte puternica in Shippuuden si a evoluat si psihic, si fizic....pe cand Ino nu a evoluat decat fizic....
Alt argument.....ami tineti minte examenele Chunin??? Ei bine Sakura a rezolvat problemele singura pe cand Ino a copiat de la cel mai mare inamic (>.< josnic) ca nu era destul de desteapta sa le rezolve singura
Ei bine Ino este blonda (mai mult interior)
Si ce daca Saku e pink....nici mie nu imi place culoarea dar trebuia si ei sa puna o culoare care sa se potriveasca numelui ei: Sakura (flori de cires care din cate stiu eu sunt roz)
Mai am multe de zis dar ma doare tastatura de cat am scris )
In concluzie, Ino este un porc!
Eu o aleg pe Sakura.
Abisul umbrelor Chiar nimeni nu mai este interesat de ficul meu? Sa stiu daca sa-l mai continui sau nu.