Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Trăind după propriile reguli

Ok. Imi place? De ce? Pentru ca multi aleg sa infatiseze celebritatile sau copiii lor ca find super idolizati. Tu ai ales sa mergi pe o cale mai putin abordata, si anume... Mickaela nu e rasfatata, nu profita de statusul tatalui ei, nu e tratata nici OMFG e fata unei celebritati. De fapt, ma bucura enorm ca nu ii place sa fie vazuta asa si ca adopta o atitudine mai rece fata de cei ce o trateaza asa pentru cine e tatal ei. Are un anume rasfat specific adolescentilor, si aici ma refer la faptul ca e rebela si pare sa nu prea o ingrijoreze regulile. De fapt, ar fi trebuit sa ma astept la asta dupa ce am citit titlul.
Totusi... Acum ma astept sa faca lucruri si mai nepermise, sa isi seteze un cod propriu de reguli si sa le cam desconsidere pe restul si, daca asta nu se va intampla intr-o oarecare masura, titlul isi va pierde relevanta.
Despre el si ea, cei doi frati a caror nume inca nu le-am retinut pentru ca nu au devenit importanti pentru mine inca. Inca le vad ca si second thing, pentru ca de abia au aparut.
El pare un pic ciudat. Are o personalitate puternica, insa un fizic slabit si asta ma duce cu gandul la o posibila boala. Presimt ca va aduce un pic de 'sare si piper' acestei povesti€
Pe ea... Nu stiu inca cum sa o iau. E cam lipicioasa de felul ei sau un pic naiva. Inca ma mai decid.

Pana acum numai idei bune si originale. Povestea nu s-a dezvoltat prea mult asa ca nu prea am ce sa urmaresc din punct de vedere al firului narativ.
Sfaturile mele se repeta, totusi, si stii la ce sfaturi ma refer.
Am observat anumite repetitii, fie de cuvinte, fie de idei.
Cum sa numai repeti cuvintele? Simplu. Cauti alt cuvint sau o serie de cuvinte ce ar putea inlocui ce vrei tu sa spui.
Lucruri de genul;
Ce mai faci? M-a intrebat
Intrebarea lui blabla bla
E un exemplu. Nu prea suna bine. Aproape orice cuvant, orice fraza se poate schimba. Poti incerca aproape orice. Poti sa folosesti sinonime, poti doar sa dai senzatia de acelasi lucru legandu-te, aparent, de altceva.
Cu alte cuvinte... Poti parafraza ceea ce ai tu ai de spus.
Legat de repetitia ideii... E in regula atunci cand vrei sa scoti ceva in evidenta. Daca e important, poti sa o repeti fara probleme. Bineinteles , cu alte cuvinte. Dak nu e vitala, ca sa spun asa, atunci poate e mai ok sa o atingi doar, sa mangaii ideea, sa o faci prezenta, dar sa prinda o tenta vaga.

Mai multe nu am de spus momentan.

Astept ca povestea sa devina mai complexa si apoi voi reveni.
Pana atunci, presimt 4 posibile directii. Nu e ca esti tu prea previzibila ci ca am scris eu prea mult la viata mea si am si imaginatia bogata. Sunt curioasa pe care cale vei merge.

Kisses
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.

Răspunsuri în acest subiect
Trăind după propriile reguli - de Leontina - 01-09-2011, 03:21 PM
RE: Pierdută prin realitate - de Miss Serenity - 01-09-2011, 05:38 PM
RE: Pierdută prin realitate - de Miss M - 01-09-2011, 08:37 PM
RE: Trăind după propriile reguli - de Lithium-Angel - 13-10-2011, 06:53 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nu judeca o carte dupa coperta Fallen Angel 1 3.192 25-01-2012, 10:27 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Cerneala ramane chiar si dupa furtuna.[+18] Anna 15 8.318 18-07-2011, 09:09 AM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Dupa cativa ani...[Romance,Comedy,Drama] Icsdeee. 4 4.561 10-03-2011, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Dupa 2 ani ne vedem si ma pot indragosti de tine! Capsunica 5 6.091 02-09-2010, 01:55 PM
Ultimul răspuns: Bitter Death.
  SasuSaku O iubire aparuta dupa mult timp alexandravega 8 9.048 29-07-2010, 12:51 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Fuga dupa viata Kimotodochi 1 2.756 28-01-2010, 09:48 PM
Ultimul răspuns: Alyssa
  Dupa Apus Autumn 0 3.256 21-11-2007, 01:44 PM
Ultimul răspuns: Autumn

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)