09-10-2011, 08:19 PM
Aha! Deci pana la urma sarutul nu a fost la capitolul 100 cum ziceai tu :yes: BONUS! <3 Genial capitol, desi sti care este parerea mea despre Sasuke? Pampalau =]] da deci asa se comporta exact ca un pampalau, iar Sakura ca barbatul =]] parca ea are mai mult curaj decat Sasu, pfoa ce rastalmacire =]]. Momentul sarutului a fost foarte simpatic ^.^ sincer chiar mi-a placut asa putin, desi daca pot sa axez pe un singur lucru, unul mic mic mic si totusi important , descrierea m-a cam lasat rece >.<''. Dap, asta a fost singura chestie care nu mi-a placut in rest a fost okey =]].
Ne-ai lasat in suspans fimeo =]] ce rea esti tu mai, acum o sa imi frec mainile pana aflu ce o sa zica Sasuke. En fin, astept next iubita si anunta-ma si pe mine data viitoare ^.^ Ceao! ;*
Ne-ai lasat in suspans fimeo =]] ce rea esti tu mai, acum o sa imi frec mainile pana aflu ce o sa zica Sasuke. En fin, astept next iubita si anunta-ma si pe mine data viitoare ^.^ Ceao! ;*
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile