08-10-2011, 06:13 PM
Iacz ;-s prea tari fazele =]] si mie mi s-a inamplat de cateva ori. So, eram e un site dasta mai, delicat sa zic asa si ma uitam eu nesingherita la un hentai hard =]] No era nimeni akasa inafara de...pam pam pam pam...sormea x.x, de copil de 6 ani jumate. Avem practic ochii lipiti de monitor si intra asta peste mine:
-Elena la ce te uiti? Vreau si eu sa ma uiiit!! Ma lasi? ;o3
-Nu nu ai voie, esti prea mica! >;]
-O.o Umm, de ce aia se mangaie si sa pupa!? [SHIT! Am uitat sa pun pauza x.x]
-Vezi tu ;-? In America baietii si fetele se pupa ca dovada a prieteniiei lor stranse ^.^ Nu e nimic rau in asta, e un serial american pentru minori ;-" [Mint bine >:] ]
-SI de ce sunt goi? O.O
-Hainele au fost furate de extraterestri, ei sunt la Zona 51. [Copile tacciii si pleaca, pleaca, pleaca]
-Ok, dar tot ii zic mamei >;]!
Oh Gosh x.x nu am mai avut voie la calculator timp de 1 luna >.<. Sau a mai fost o faza cand citeam un Yaoi Hard si mama se plimba prin casa, cand a vazut asa de la 1 m distanta cuvantul sarut, a explodat si ma intrebat la ce ma uit eu zicand ca sunt versurile de la Katy Perry- I kissed a girl, si am scapat ^.^.
Calculatorul meu e in sufragerie -.- soo, sunt Misiune Imposibila de 13 ani =]]
-Elena la ce te uiti? Vreau si eu sa ma uiiit!! Ma lasi? ;o3
-Nu nu ai voie, esti prea mica! >;]
-O.o Umm, de ce aia se mangaie si sa pupa!? [SHIT! Am uitat sa pun pauza x.x]
-Vezi tu ;-? In America baietii si fetele se pupa ca dovada a prieteniiei lor stranse ^.^ Nu e nimic rau in asta, e un serial american pentru minori ;-" [Mint bine >:] ]
-SI de ce sunt goi? O.O
-Hainele au fost furate de extraterestri, ei sunt la Zona 51. [Copile tacciii si pleaca, pleaca, pleaca]
-Ok, dar tot ii zic mamei >;]!
Oh Gosh x.x nu am mai avut voie la calculator timp de 1 luna >.<. Sau a mai fost o faza cand citeam un Yaoi Hard si mama se plimba prin casa, cand a vazut asa de la 1 m distanta cuvantul sarut, a explodat si ma intrebat la ce ma uit eu zicand ca sunt versurile de la Katy Perry- I kissed a girl, si am scapat ^.^.
Calculatorul meu e in sufragerie -.- soo, sunt Misiune Imposibila de 13 ani =]]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile