04-10-2011, 06:57 PM
Cartea pe care o citesc acum este cea scrisa de Anne Plichota ÅŸi Cendrine Wolf, noua aparuta pe piata din Romania, anume Oksa Pollock primul volum Taramul Invizibil. Eu sincer nu sunt cu cartile groase, cu multe file, dar asta a fost o exceptie ;x. Am inceput-o acum trei zile, si nu m-am putut dezlipi de ea [mai am 2 capitole si termin ;[ ]. Sa va explic pe scurt: Oksa Pollok este un fel de Harry Potter in varianta feminina, o fata de 13 ani descopera ca are puteri magice, iar ea, impreuna cu camaradul ei, cel mai bun prieten, pleaca intr-o aventura fantastica in distrugerea raului >3. Cel mai mult imi place romantismul din aceasta carte, conturat asa de fin incat daca nu esti atent ratezi fazele romantice <3 Ea trebuie sa aleaga intre doi baietii total diferiti, prietenul ei cel mai bun si un amic, gotic ;;]. Si povestea de dragoste se accentueaza si in volumele urmatoare ;x momentan a aparut numai primul, luna viitoare apare volumul 2 ^.^. Este o carte fantastica!
![[Imagine: animeloves.jpg]](http://img18.imageshack.us/img18/5677/animeloves.jpg)
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile