03-10-2011, 06:11 PM
Cipriano, animal fara pic de scrupule, mai este si dezgustator nesimtitu! Cum a putut sa ii faca una ca asta micutului meu Eric? X[ Extraordinar, ce am josnic si bun de nimic, daca as fi Julio chiar in acest moment m-as duce la el l-as lua de unde il doare mai tare si l-as arunca si tranti de pereti! =]]] Ce malefica am devenit Dooamne.
Momentul acela atat de dulce dintre Julio si Eric mi-a placut la nebunie ;o3 Mi-a mai calmat nervii astia ai mei ;x Imi plac asa de mult cei doi <3 Sunt atat de macho, de sexy, de bunaciuunii, as vrea mereu sa fie asa, numai ei doi =]] Ceea ce imi aminteste ca nu au mai avut o aventura de ceva timp astia =]] imi lipseste si chiar am nevoie de una =]].
In fine mi-a placut acest capitol si te astept cu next, nu uita sa ma anunti. Pupici ;*
Momentul acela atat de dulce dintre Julio si Eric mi-a placut la nebunie ;o3 Mi-a mai calmat nervii astia ai mei ;x Imi plac asa de mult cei doi <3 Sunt atat de macho, de sexy, de bunaciuunii, as vrea mereu sa fie asa, numai ei doi =]] Ceea ce imi aminteste ca nu au mai avut o aventura de ceva timp astia =]] imi lipseste si chiar am nevoie de una =]].
In fine mi-a placut acest capitol si te astept cu next, nu uita sa ma anunti. Pupici ;*
![[Imagine: animeloves.jpg]](http://img18.imageshack.us/img18/5677/animeloves.jpg)
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile