Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vicii si dragoste

Am venit cu capitolul II.

Capitolul II
Ultimile cuvinte ale bunicului

Linistea se asternuse in biroul nasului meu.Toti asteptam ceva insa nimeni nu doreau sa strice acel moment de tacere profunda.Un ciocanit asurzitor urmat de un ecou puternic au deranjat linistea din acea camera.O liniste intalnita doar la o inmormantare.Dupa acel sunet strident se auzi o voce suava de femeie si un scartit de usa.
-Domnule notar,Domnisorul Sasuke Uchiha doreste sa va vada.Ii spun sa revina sau doriti sa vorbiti cu el?
-Spunei sa intre Tsunade!
-Cum doriti domnule notar.Buna ziua domnisoara nu v-am mai vazut de mult timp.Ce mai faceti?
-Sunt bine Tsunade multumesc de intrebare.
-Va las acum ma bucur ca acum sunteti bine domnisoara!
Tsunade era o femeie foarte frumoasa cu varsta cuprinsa intre 35-40 de ani.Avea parul blond prins in doua codite , si niste forme foarte voluptoase.Ea era unul din motivele pentru care il insoteam mereu pe bunicul aici cand avea treaba cu nasul.
Se auzi din nou un ciocanit asurzitor, intrerupt de vocea calda a nasului meu
-Intra!
-Buna ziua domnule notar! mi s-a spus ca ma-ti cautat, cu ce va pot ajuta?
-Buna Sasuke.Te-am chemat aici din cauza nasului tau.Apropo ea e Sakura.
-Incantat domnisoara! Ma numesc Sasuke Uchiha.
-Placerea e de partea mea.Eu sunt Sakura, Sakura Haruno.
Ma uitam la el ca la masini straine si dupa cate am observat si el ma privea cu o oarecare uimire dupa ce a auzit cum ma numesc.
Sasuke avea in jur de 20 de ani daca nu insel, parul negru ca abanosul si cu reflexii albastrui,ochii de aceeasi culoare ca si parul si un corp de te dadea pe spate. Purta o camasa neagra deschisa la primii 3 nasturi, o pereche de jeansi negri si niste tenisi tot negri. Mi se parea ca vine fde la o inmormantare. Se citea tristetea pe fata lui.In sfarsit nasul meu rupse tacerea enervanta care se asternise din nou in acel birou. O tacere care ma enerva la culme.
-Sasuke stii ca nasul tau a murit acum doua luni, iar eu am intrat in posesia testamentului sau acum doua saptamani, din cauza clauzei pe care o puse.
-Ce clauza si ce legatura are asta cu mine?
-Vom ajunge si la partea asta.Acum vreau doar sa ma asculti. Ultima dorinta a lui Taoru Haruno a fost ca eu sa citesc acest testament in ziua in care Sakura v vi externata. Eu i-am respectat dorinta si l-am citit in dimineata asta cu doua ore inainte ca Sakura sa ajunga aici si i-am chemat pe toti mostenitorii lui.Sasuke tu esti unul dintre ei.
Averea nasului tau se imparte la trei persoane: eu,tu si nepoata lui Sakura.
-Nasule nu ne intereseaza detaliile,doar citeste odata hartia aia blestemata.
-Bine draga mea cum vrei tu.Citesc totul sau doar partea in care este impartita averea.
-Nasule de parca nu mai cunoaste.Bineinteles ca vreau sa citesti doar cum e impartita averea. Abia astept sa vad ce mai e pe afara.
-Asa ma gandeam si eu. Deci sa incepem:
Doua milioane de yenii ii vor reveni notarului Asano Takagi, iar restul averii mele de 2 miliarde ii vor reveni nepoatei mele Haruno Sakura cu conditia ca ea sa renunte la droguri si sa se casatoreasca cu finul meu, mezinul clanului Uchiha, Sasuke Uchiha.
Lui Sasuke ii vor reveni jumatate de miliard de euro dupa doi ani de la casatoria cu Sakura.
Daca cei doi nu se vor casatori fiecare va primi cate un milion de euro, iar restul averii mele va fi impartita tuturor saracilor din Tokyo.
-DEci nasul a facut-o lata si de data asta.
-E nebun daca crede ca ma voi casatori la varsta asta. Am abea 18 ani.
-Mai este ceva Sakura, voi trebuie sa va casatoriti in decurs de o saptamana de la citirea testamentului.
-E clar aveam dreptate cand ii spuneam ca e sarit de pe fix.
-Ha! Ha! Ha! Esti foarte amuzanta.
-Vai ce sa-ti povestes! Dar sa revenim.Deci domnule Uchiha vrei sa te insori cu mine?
-Nu stiu vestea asta m-a luat prin surprindere.Crezi ca mai poti astepta vreo doua zile raspunsul meu?
-Sigur nicio problema.
-Ei bine acum trebuie sa plec din pacate un bun prieten de-al meu a murit si trebuie sa fiu alaturi de familia lui.
-Imi pare rau.....!
-Multumesc la revedere domnisoara ne vedem peste doua zile atunci.
-Da la revedere!
-Sakura ce-ai spune de niste cumparaturi ca sa te mai inveselesti?
-Mi-ar face placere Max.
Si astfel am plecat la shopping cu Maximilien, gandindu-ma la Sauke si la ce raspuns voi primi din partea lui. Sunt sigura ca nu va refuza doar sunt in joc atatia bani;tot ceea ce va trebui sa faca e sa-mi dea numele lui, continuandu-ne viata ca pana acum.

Poy cam asta a fost capitolul II.Bafta la citit

Răspunsuri în acest subiect
Vicii si dragoste - de Riynka - 25-09-2011, 04:05 PM
RE: Vicii si dragoste +18 - de Miranda. - 28-09-2011, 09:47 PM
RE: Vicii si dragoste +18 - de Riynka - 01-10-2011, 07:30 PM
RE: Vicii si dragoste +18 - de Rose ^^ - 02-10-2011, 04:20 PM
RE: Vicii si dragoste +18 - de Miranda. - 04-10-2011, 11:15 PM
RE: Vicii si dragoste +18 - de Riynka - 15-10-2011, 04:35 PM
RE: Vicii si dragoste +18 - de Saravis - 16-10-2011, 02:30 PM
RE: Vicii si dragoste +18 - de Prevented :D - 17-10-2011, 02:19 PM
RE: Vicii si dragoste +18 - de Rose ^^ - 19-10-2011, 05:13 PM
RE: Vicii si dragoste +18 - de Riynka - 30-10-2011, 04:50 PM