Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vicii si dragoste

#1
Hey,buna am venit si eu cu un nou fic-primul meu fic.Pana acum nu am avut curaj sa-l postez,dar astazi mi-am luat inima in dinti si l-am postat.Astept critici-foarte dure, fiindca vreau sa ma perfectionez,comentarii si pareri.


Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto (inafara de cele create de mine) care apartin lui Masashi Kishimoto. Si nu profit de pe urma acestor personaje/intamplari.
Capitolul 1 Vieti distruse


Drogurile-cine cade in patima lor nu mai este om.Devine o carpa care este aruncata de toti de colo pana colo, devine inutila,nefolositoare si de cele mai multe ori ajunge sa fie ignorata de cei din jur.
Dar exista si oameni cu suflet mare care te ajuta sa depasesti aceste momente cu bunatatea din inimile lor si dulceata si caldura cuvintelor pe care le folosesc
Ma numesc Sakura Haruno si am 18 ani , iar eu am fost una dintre acele persoane, una dintre aceste carpe, dar cu ajutorul unor oameni cu inimi bune am depasit momentul.
M-am nascut in cea mai bogata familie din Japonia,insa parintii mei au murit pe cand eu aveam 4 ani, iar de atunci eu am fost crescuta de bunicul din patea tatalui.Odata cu varsta bunicul devenea din ce in ce mai autoritar si astfel am ajuns sa fiu insotita de doi bodyguarzi si o servitoare peste tot chiar si la toaleta,atunci cand eram in afara vilei.Vila familiei Haruno era formata din 2 etaje, iar deasupra celor doua etaje se afla un pod imens sau o mansarda cum ii spunea bunicul.Aceasta mansarda a fost caminul meu pana acum.M-am rugat mult de bunicul sa ma lase sa o mobilez si sa o pot transforma intr-un super apartament.Cuibusorul meu, asa cum imi placea sa-l numesc era format din 3 camere si o baie.Dormitorul meu era cea mai mare dintre camere.Peretii erau vopsiti in mov si lila,iar mobila era toata neagra.Sufrageria era incapatoare si foarte simpla, cu mobila putina, dar de bun gust.O canapea pe mijloc cu doua fotolii si o masuta intre ele si doua rafturi pline cu carti fiindca ador sa citesc,iar bunicul mi-a adus toate cartile posibile din lume,dar in livingul meu se aflau doar preferatele mele, celelalte aflandu-se intr-o biblioteca imensa.
Pe tot parcursul vietii mele am avut un singur iubit , iar el este principalul motiv pentru care m-am apucat de droguri.Se numea Naruto si era un baiat incredibil de frumos.Avea niste ochi albastri ca oceanul,care iti furau inima si un par blond ca spicele graului.Dar din pacate atunci cand a aflat cine e bunicul mi-a dat papucii.Mai tarziu am aflat ca bunicul il amenintase ca ii omoara toata familia daca nu ma lasa in pace.Dupa aceasta despartire dureroasa eu m-am apucat de droguri si de alcool.La doar doua luni de la despartirea noastra eram deja dependenta de aceste substante nimicitoare.Nu stiu ce mi s-a nazarit intr-o zi sa fug in strainatate cu ajutorul unei prietene care facea trafic de droguri,dar dupa cum bine stiti ce protector era bunicul nici bine n-am ajuns la aeroport ca "gorilele" lui imediat m-au gasit si adus acasa.
Dupa aceasta escapada bunicul m-a inchis intr-o clinica de dezintoxicare,dar babacul nu si-a dat seama ca acest lucru nu insemna o pedeasa pentru mine, ci mai degraba o eliberare din acel infern pe care el numea casa.Sincer cred ca nu as mai fi rezistat o zi in casa aia, unde tot ceea ce vedeam era pe buni tragandu-si-o cu servitoarele.Sincer nici cand mancam nu aveam liniste tot ce auzeam erau gemetele lor care si acum mi se par scarboase.
Doi ani mi-am petrecut in aceasta clinica,doi ani in care am realizat ca am facut cea mai mare greseala mea consumand droguri.Intre timp bunicul a murit,altceva mai bun de facut nu a avut , iar eu se pare ca am mostenit toata averea lui sau cine stie de la el te poti astepta la orice,poate ca a lasat-o celor nevoiasi oricum nu ma intereseaza.
Astazi este ziua externarii mele si totodata ziua cand imi voi vedea chipul dupa doi ani intregi.Asta facea parte in terapie.Ma imbrac cu hainele pe care avocatul bunicului si totodata bunul meu prieten Maximillien mi le-a adus, o pereche de jeansi negri mulati si stransi jos , un tricou negru cu sclipici largut care imi cadea pe umeri si o pereche de cizme maron de piele intoarsa cu toc cui cam de 7 cm.
Aud un ciocanit si vad cum in camera mea intra o asistenta de varsta medie cu o oglinda in mana.Mi-o inmaneaza si pleaca grabita.
Panica m-a cuprinde.Mie teama, mie teama ca ceea ce am fost odata s-a dus, acea fata blanda cu chip de inger cum imi spuneau vecinii.Mie teama fiindca voi descoperi ca nu mai am acea frumusete mostenita de la iubita mea mama.Mie teama si nu stiu de ce fiindca Max m-a asigurat ca arat mai bine ca niciodata si ca acesta terapie mi-a priit cu adevarat.Intorc oglinda incet,incet de tot parca nevrand sa o stric.Mi se parea ca este un obict magic ca acelea pe care le gasesti in povesti si ca el arata cu adevarat ceea ce sunt.Dar totusi cu mari emotii m-am uitat in ea si ceea ce am vazut m-a facut sa plang.
Infatisarea mea de altadata se schimbase.Acel chip copilaros devenise acum unul mai matur.Nu stiu de ce dar mi se parea ca arat mai bine ca oricand.Parul meu de culoare roz sters devenise acum un roz incredibil de frumos,iar ochii mei de un verde pal aveau o culoare superba un verde crud asemeni ierbii din anotimpul primavara.
Pielea mea era mai alba ca niciodata,iar buzele de un rosu intens erau numai bune de sarutat.Era ciudat, dar sanii mei erau foarte mari , iar fundul meu era foarte bombat.
Dupa cum spunea Naruto odata:
-"Frate e buna rau tipa"
Lacrimile cristaline au incetat sa mai curga , iar dupa cinci minute de admirat m-am trezit din visare atunci cand am auzit un ciocanit si o voce draga mie.
-Pot sa intru?
-Sigur .
-Ce ai patit rozalio cine te-a suparat?
-Stii Max faza e ca nu stiu ce sa fac.Peste cateva minute ies de aici si nici macar nu am unde sa locuiesc.
-Uite ce e imediat cum iesi de aici mergem la notar fiindca vrea cu nerabdare sa te vada.
-Bine cum spui tu.
Dupa ce Sakura si-a luat fisa de externare a iesit grabita din clinica facandu-si mari planuri de viitor.Maximilien o conduse spre masina , ii deschise portiera si pornira spre notarul Takagi, nasul de botez al Sakurei.
-Nasule am venit !
-Sakura ce bine imi pare sa ta vad ,arati minunat. Te-am chemat aici scumpa mea pentru a-ti spune ca testamentul bunicului tau poate fi deschis. Nici macar eu nu stiu ce contine fiindca el a pus o clauza in el. Eu trebuie sa-l citesc in ziua externarii tale .
-Ei bine ce mai astepti spune-mi sunt curioasa care au fost ultimile dorinte ale nebunului ala.


Pai cam asta e primul capitol din primul meu fic.
Urmatorul nu stiu cand va fi.

#2
hellooo
Imi pare rau si imi cer scuze, tot acum, ca am venit destul de tarziu... soarta :)) . Mabucur ca ai prins curaj si ai inceput un fic, iti urez mult noroc. Ce cuplu este la mijloc ? Ca la mine conteaza foarte mult... Capitolul , primul, ca sa subliniem, mi s-a parut in regula. Descrierea mai mergea putin... dialogul nu mi-a displacut... actiunea nu a fugit... naratiunea ( la sfarsit cand ai spus ca Sakura a plecat cu Max la avocat a fost naratiune obiectiva, iar in rest este subiectiva. Nu le amesteca ! ) . Ce cauza o fi in testament
?

:bye:

#3
Am venit cu capitolul II.


Capitolul II
Ultimile cuvinte ale bunicului

Linistea se asternuse in biroul nasului meu.Toti asteptam ceva insa nimeni nu doreau sa strice acel moment de tacere profunda.Un ciocanit asurzitor urmat de un ecou puternic au deranjat linistea din acea camera.O liniste intalnita doar la o inmormantare.Dupa acel sunet strident se auzi o voce suava de femeie si un scartit de usa.
-Domnule notar,Domnisorul Sasuke Uchiha doreste sa va vada.Ii spun sa revina sau doriti sa vorbiti cu el?
-Spunei sa intre Tsunade!
-Cum doriti domnule notar.Buna ziua domnisoara nu v-am mai vazut de mult timp.Ce mai faceti?
-Sunt bine Tsunade multumesc de intrebare.
-Va las acum ma bucur ca acum sunteti bine domnisoara!
Tsunade era o femeie foarte frumoasa cu varsta cuprinsa intre 35-40 de ani.Avea parul blond prins in doua codite , si niste forme foarte voluptoase.Ea era unul din motivele pentru care il insoteam mereu pe bunicul aici cand avea treaba cu nasul.
Se auzi din nou un ciocanit asurzitor, intrerupt de vocea calda a nasului meu
-Intra!
-Buna ziua domnule notar! mi s-a spus ca ma-ti cautat, cu ce va pot ajuta?
-Buna Sasuke.Te-am chemat aici din cauza nasului tau.Apropo ea e Sakura.
-Incantat domnisoara! Ma numesc Sasuke Uchiha.
-Placerea e de partea mea.Eu sunt Sakura, Sakura Haruno.
Ma uitam la el ca la masini straine si dupa cate am observat si el ma privea cu o oarecare uimire dupa ce a auzit cum ma numesc.
Sasuke avea in jur de 20 de ani daca nu insel, parul negru ca abanosul si cu reflexii albastrui,ochii de aceeasi culoare ca si parul si un corp de te dadea pe spate. Purta o camasa neagra deschisa la primii 3 nasturi, o pereche de jeansi negri si niste tenisi tot negri. Mi se parea ca vine fde la o inmormantare. Se citea tristetea pe fata lui.In sfarsit nasul meu rupse tacerea enervanta care se asternise din nou in acel birou. O tacere care ma enerva la culme.
-Sasuke stii ca nasul tau a murit acum doua luni, iar eu am intrat in posesia testamentului sau acum doua saptamani, din cauza clauzei pe care o puse.
-Ce clauza si ce legatura are asta cu mine?
-Vom ajunge si la partea asta.Acum vreau doar sa ma asculti. Ultima dorinta a lui Taoru Haruno a fost ca eu sa citesc acest testament in ziua in care Sakura v vi externata. Eu i-am respectat dorinta si l-am citit in dimineata asta cu doua ore inainte ca Sakura sa ajunga aici si i-am chemat pe toti mostenitorii lui.Sasuke tu esti unul dintre ei.
Averea nasului tau se imparte la trei persoane: eu,tu si nepoata lui Sakura.
-Nasule nu ne intereseaza detaliile,doar citeste odata hartia aia blestemata.
-Bine draga mea cum vrei tu.Citesc totul sau doar partea in care este impartita averea.
-Nasule de parca nu mai cunoaste.Bineinteles ca vreau sa citesti doar cum e impartita averea. Abia astept sa vad ce mai e pe afara.
-Asa ma gandeam si eu. Deci sa incepem:
Doua milioane de yenii ii vor reveni notarului Asano Takagi, iar restul averii mele de 2 miliarde ii vor reveni nepoatei mele Haruno Sakura cu conditia ca ea sa renunte la droguri si sa se casatoreasca cu finul meu, mezinul clanului Uchiha, Sasuke Uchiha.
Lui Sasuke ii vor reveni jumatate de miliard de euro dupa doi ani de la casatoria cu Sakura.
Daca cei doi nu se vor casatori fiecare va primi cate un milion de euro, iar restul averii mele va fi impartita tuturor saracilor din Tokyo.
-DEci nasul a facut-o lata si de data asta.
-E nebun daca crede ca ma voi casatori la varsta asta. Am abea 18 ani.
-Mai este ceva Sakura, voi trebuie sa va casatoriti in decurs de o saptamana de la citirea testamentului.
-E clar aveam dreptate cand ii spuneam ca e sarit de pe fix.
-Ha! Ha! Ha! Esti foarte amuzanta.
-Vai ce sa-ti povestes! Dar sa revenim.Deci domnule Uchiha vrei sa te insori cu mine?
-Nu stiu vestea asta m-a luat prin surprindere.Crezi ca mai poti astepta vreo doua zile raspunsul meu?
-Sigur nicio problema.
-Ei bine acum trebuie sa plec din pacate un bun prieten de-al meu a murit si trebuie sa fiu alaturi de familia lui.
-Imi pare rau.....!
-Multumesc la revedere domnisoara ne vedem peste doua zile atunci.
-Da la revedere!
-Sakura ce-ai spune de niste cumparaturi ca sa te mai inveselesti?
-Mi-ar face placere Max.
Si astfel am plecat la shopping cu Maximilien, gandindu-ma la Sauke si la ce raspuns voi primi din partea lui. Sunt sigura ca nu va refuza doar sunt in joc atatia bani;tot ceea ce va trebui sa faca e sa-mi dea numele lui, continuandu-ne viata ca pana acum.

Poy cam asta a fost capitolul II.Bafta la citit

#4
La cererea ta am trecut pe aici si pot spune ca imi place. Ideea e chiar interesanta, droguri, un bunic nebun. Chiar nebun, adica ii pune pe cei doi sa se casatoreasca, dar sigur stie el ce a ales. Mama cati bani, sa-mi dea si mie daca Sakura nu se marita cu Sasuke :]] Pai am sa-ti las o micuta critica ce sper ca te va ajuta:
*Titlu si idee: uite ca imi plac, dupa cum am spus si la inceputul topicului. Acel +18 deja ma duce cu gandul la violenta si alte chestioare. Avan in vedere ca e o casatorie aranjata sigur vor aparea neintelegerile. Ce face banu din om. Asta e o tema foarte interesanta, banu, chiar sunt multe variante si poti invarti ficul pe degete.

*Descrierea si actiunea: Ei bine nu pot spune ca descrierea lipseste, dar nici ca ar fi prezenta astfel incat sa simtim si noi putin lucrurile de acolo. Faza cu "Ma numesc.." mi-ar fi placut sa-i faca alta introducere insa ma bucur ca infatisarea ei ai pus-o mai tarziu si modul in care ai zis totul.
Ai fi putut vorbi putin mai mult despre droguri, despre acel sentiment de euforie pe care il ofera si lumea in care traieste o persoana ce consuma droguri/ alcool. Erau chiar foarte multe lucruri de zis, pentru aceste persoane nu exista tristete, dar pot deveni violente daca nu gasesc ceva anume.
Ai fi putut descrie cum se simtea Sakura ca era asa de controlata si nu avea intimitate. Sunt anumite lucruri pe care le-ai sarit. Incearca sa fii tu Sakura si sa te imaginezi pe tine in acea situatie. Cand a aflat ca ea trebuie sa se marita nu a simtit nimic? un sentiment de confuzie trebuia sa existe, indoiala. Ce sa faca? Sa aleaga bani sau sa-si traiasca viata? Aici puteai descrie, cat de cat, dar tu ai trecut direct la dialog.

* Dialogul si greseli: ai prea mult dialog si uneori prea sec. Incearca sa-l inlocuiesti, in unele locuri, cu vorbirea indirecta: "mi-a raspuns.." "raspunsul sau a fost cat se poate de pozitiv/ socant" si chestii de genu. Greseli pai nu prea m-am uitat dupa ele, insa am observat ca ai deviat la un moment dat. Din persoana I ai dat-o in persoana a III-a.

"Dupa ce Sakura si-a luat fisa de externare a iesit grabita din clinica facandu-si mari planuri de viitor.Maximilien o conduse spre masina , ii deschise portiera si pornira spre notarul Takagi, nasul de botez al Sakurei." aici ai dat-o in persoana a 3-a si nu prea e frumos. Odata ce ai intrat pe persoana I continua pe ea. Ca sa intervina vocea naratorului, tu, pentru o clipa nu e asa usor.

Cam atat si sper ca nu te-am suparat. Te pup si te rog mult sa-mi zici cand aduci nextul
ByE
[Imagine: h8v.gif]
 

#5
hellooo
Imi pare rau ca am venit cu intarziere, dar din pacate abia acum am intrat pe animezup ca sa vad mesajul tau. Sarim peste asta... Dialogul... nu prea mi-a placut. Primul capitol avea mai multa descriere, de fapt nu era descriere, pur si simplu o naratiune combinata cu viata lui Sakura pana acum... In capitolul doi, in schimb, te-ai axat pe acest testant si cam mult dialog. "Buna ziua domnisoara nu v-am mai vazut de mult timp.Ce mai faceti?
-Sunt bine Tsunade multumesc de intrebare.
-Va las acum ma bucur ca acum sunteti bine domnisoara!" Puteai sa spui ca ea o saluta pe Sakura si o intreaba ce face, atat... Ma asteptam ca testamentul sa aiba aceasta cauza.

:bye:

#6

Cap III
Decizia lui Sasuke
Mersi tuturor celor care au comentat si si-au spus parerea.



Sakura

Noaptea se asternuse peste metropola Japoniei. Chiar daca s-a inserat oamenii inca mai circula pe stazile aglomerate.
Fereastra camerei ce mi-o oferise nasul meu pana ma voi muta in noua mea casa imi oferea o priveliste uimitoare a orasului Tokyo. Ma uitam ganditoare pe fereastra. Ce mult s-a schimbat orasul in tot acest timp. Gandindu-ma la oamenii ce mergeau pe strazi imi aparu in minte acel tanar cu ochii negri ca de onix si cu un nume atat de frumos.....Sasuke.
Nu stiu ce mi se intampla pur si simplu nu am putut sa-mi iau gandul de la el toata ziua. Discutia cu Maximilien m-a pus pe ganduri.
Flash back
-Auzi micuto, nu te deranjeaza sa te casatoresti de la varsta asta?
-Nu stiu, nu ma-m gandit la castorie pana acum, dar nu cred ca e ceva iesit din comun si Mirra s-a casatorit cu tine la varsta de 18 ani.
-Saku, eu si Mirra ne-am casatorit din dragoste.
-Daca spui tu, oricum nu ma deranjeaza sa-mi impart doi ani din viata cu un neunoscut,nu uita ca apoi voi trai libera ca pasarile cerului.
-Mie teama sa nu suferi.
O ultima intrebare inaite sa mergem acasa. Ce parere ai despre Sasuke?
-Nu stiu, chiar nu stiu....... e frumos ........, dar nu stiu ce fel de caracter are ........ poate e afemeiat, poate e dulce si iubitor sau poate e un tip care nu stie ce vrea de la viata, nu stiu; tot ceea ce conteaza este sa ne intelegem bine in acesti doi ani.
End flash back
Of mai bine ma culc presimt ca maine va fi o zi grea.

Sasuke

Ma uitam la stele sau mai bine zis la cer, fiindca din zona unde locuiesc eu nu prea se vad acele zane nocturne care stau si ne zambesc mereu. Bine macar ca pot vedea Luna, mandra Craiasa ce m-a fermecat inca de cand eram mic. Mama imi spunea adesea povesti despre ea, despre iubitul ei Soarele si despre trista poveste de iubire dintre ei doi.
Uitandu-ma la cer mi-am adus aminte de propria mea zana, o zana cu parul roz si cu ochii asemeni ierbii pe care o cunosteam doar de cateva ore. Ca o ironie a sortii nu am putut sa ma concentrez azi la munca din cauza zambetului ei fermecator, eu care nu amestec nicioadata placerea cu munca. Toti colegii mei de la servici au ramas cu gura cascata cand m-au vazut cu capul in nori.
Chiar si la inmormantarea prietenului meu din liceu, Kankuro, nu puteam sa ma gandesc la altceva.
Totusi oricat de frumoasa ar fi nu pot sa renunt la viata mea de burlac inrait pentru a ma casatori, chiar daca este vorba de o asemenea frumusete. Uitandu-ma in gol timp de cateva minute beculetul ideilor s-a aprins pentru a ma scoate din necaz si de aceasta data.
Maine o voi invita pe scumpa mea floare de cires la o plimbare ca sa ne cunoastem mai bine.
Dupa o lunga noapte de nesomn merg la baie sa-mi fac siesta de dimineata. Imi iau din dulap o pereche de jeansi negri, un tricou mov pe care scria " Good boys never die" si o pereche de boxeri negri.
Baia mea nu era foarte mare, dar era locul meu preferat, locul unde ma relaxam mereu, mai ales daca aveam si o doza de bere la indemana.
Umplu cada cu apa si intru in ea. Doamne ce bine este.Ies din apa dupa vreo jumatate de ora, ma imbrac rapid si il sun pe prietenul meu cel mai bun Naruto.
-Alo Naruto vino urgent pana la mine, findca vreau sa-ti prezint o tipa super tare.
-Sper ca nu faci ca data trecuta!
-Nu ma, de data asta vorbesc serios, chiar vreau sa-ti prezint o tipa tare.
-In 15 minute sunt la tine.
Prietenul meu Naruto e un tip mereu pus pe sotii, blond cu ochii albastri si obsedat de femei. Replica asta tine intotdeauna. De fiecare data cand am nevoie sa ma asculte ii spun ca vreau sa-i prezint vreo fata si vine sa ma vada imediat.
Aud sunetul enervant al soneriei si ma indrept lenes spre usa.
-Ei bine unde este puicuta aia traznet pe care vroiai sa mi-o prezinti?
-A plecat!
-A plecat?! Si mi-o spui asa fara pic de compasiune. Idiotule de ce nu ai tinut-o aici pana ajungeam?
-Era pe stop frate asa ca nu puteai face nimic cu ea, dar mai bine asculta-ma am ceva important sa-ti povestesc.
-In ultima vreme cam toate erau pe stop, sper ca nu mai adus aici doar ca sa te aud cum te plangi.
-Nu, dar daca tot ai venit ma gandeam .........
-Bine fie spune ce ai de zis.
-Am fost cerut in casatorie de nepoata nasului meu.
Naruto nu spuse nimic.Se uita in continuare la mine.
Daca ma casatoresc cu ea primesc jumatate de miliard de euro dupa 2 ani de la cununie.
-Cat?
-Jumatate de miliard de euro.
-Pai si ce mai astepti da-i drumul eu voi fi cavalerul tau de onoare.
-Bine, dar?
-Dar ce? Aaaaaaa! sa nu-mi spui ca e urata!
-Urata? A nu, dimpotriva zici ca e o zana, nu am mai vazut niciodata o fata asa de frumoasa.
-Atunci e batrana? Are mai mult de 30 de ani?
-Are abia 18 ani.
-Pai si atunci ce mai asptepti, insoara-te cu ea omule. Are toate calitatile: frumoasa, tanara si bogata pe deasupra.Dar spune-mi cum arata?
-E inalta si zvelta, cu pielea alba ca zapada si ochii verzi ca iarba primaverii, iar parul ei roz asemeni florilor de cires te face sa crezi ca e venita dintr-o lume plina de magie.
-Sas'ke draga revino cu picioarele pe pamant. Nu stiam ca ai talent de poet, dar in fine parul ei roz si ochii verzi imi aduc aminte de prima mea iubita.
-Uite ce e, o voi invita maine la o plimbare si o voi cunoaste mai bine, iar dupa aceasta zi ma voi hotari. Iti promit! Acum pleaca acasa si sa nu mai spui la nimeni ce ti-am povestit!
-Ok plec pa.
Dupa plecarea blondului, ma indrept spre camera mea si ma trantesc in pat. Mos Ene ma viziteaza cam devreme astazi.Nu dureaza nici 5 minute si se pare ca am adormit..........



Imi cer scuze daca e prea scur sau prea plictisitor.

#7
Salut! Am venit si eu pe la fic-ul tau. Hmmm, titlul este interesant, m-a atras.
Ideea este originala, nu stiu daca am mai intalnit-o. Nu sunt eu o prea mare fana a acestui cuplu, dar abia astept sa vad ce se intampla. Sunt curioasa sa vad daca Sasuke va accepta, adica este o responsabilitate destul de mare si alegerea sta pe umerii lui. Din cate vad, cei doi incep sa se placa, dar tu alegi daca se va infiripa ceva intre ei. Mi se pare ca ai mancat cateva virgule, dar nu e asa mare problema.Bafta in continuare si sa ma anunti :)
She's wiskey in a teacup.



#8
Hey! Am promis ca dau back nu? Pai uite-ma. In primul rand imi place la nebunie ficul tau. Am foarte putine preferate si totusi de ce sa nu mai adaugam unul? Sa nu crezi ca te lingusesc, deoarece....mai stiu eu insa, intradevar ideea este geniala, descriere este pusa corect si fara graba desi poate ai avut doua sau trei pasaje unde ai cam grabit lucrurile insa se vede frumos si asa. Dialogul a fost prezentabil din toate unghiurile sale, naratiunea bunicica si abia astept raspunsul lui Sasuke. Mai pus pe jar incins cu faza asta. In rest iti doresc multa inspiratie si timp pentru a ne impartasi in continuare "totul pe fata".>:D<
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

#9
Am zis ca voi trece pe aici si imi cer scuze de marea mea intarziere. Sper sa nu se supere nimeni pe mine insa iti voi oferi putina critica :-"
Am sa incep cu titul capitolului, nu am nimic impotriva cu el insa nu trebuia sa pui acel "Multumesc tuturor..."; acea trebuia pusa inainte de titlu. Odata ce ai pus titlu practic am intrat in capitolul tau si sunt sigura ca acea propozitie de multumire nu isi avea locul acolo.
Ai putea pune titlul la mijlocul randului pentru a arata mai bine si ai putea sa-l scrii cu italic sau bold sau chiar unline.

Despre continutul capitolului:
Ai prea mult dialog si cam sec; iar asta se poate observa poate usor. Incearca sa il mai transformi in vorbire indirecta. Nu zic sa-l transformi pe tot insa o parte da.
Lasa un rand liber inainte de a incepe flashback-u, dar si dupa ce il termini.
Incearca sa pui putin mai multa descriere. Povesteste peisajele, locurile prin care personajul colinda si au putea sa asociezi si cu unele sentimente. "Soarele stralucrea pe cer insa pacat ca nu ajungea si in sufletul meu" ceva in genul Acela e doar un exemplu. Sunt mii de variante.
Incearca sa faci propozitiile mai lungi. Le poti lega prin "dar", "iar", "insa", "de aceia/ aceea", "si" etc...

Bun deci asta e tot si sper ca nu te superi pe mine ;;). Imi poti zice si voi inceta ;)
Nu uita sa ma anunti de urmatorul capitol.
:bye:
[Imagine: h8v.gif]
 

#10
Multumesc tuturor celor care au comentat

Capitolul IV
Nunta
Sakura

Ma scol lenes din pat si imi iau telefonul de pe noptiera.Caut in agenda numarul lui Sasuke si il sun; am de gand sa-l invit la o plimbare. Telefonul suna, suna, suna, dar brunetul meu nu raspunde. Uf ma apuca toti dracii, unde naibii isi tine Mr. Uchiha telefonul? Ma indrept spre dulap si imi iau o rochita visinie cu bretele subtiri, stransa sub sani cu o funda mare neagra, o pereche de botine crem cu toc de 10 centimetri si o punga neagra plina cu lenjerie intima. Scot de acolo o pereche de chiloti tanga negri cu dantela visinie si un sutien fara bretele negru cu visiniu si ma indrept spre baie. Ma dezbrac de pijamale si intru sub dus. Picaturile de apa fierbinte imi lovesc cu repeziciune si duritate trupul. Dupa un sfert de ora de rasfat ies de la dus si observ ca am doua apeluri pierdute de la brunet. Incerc sa-l sun dar spre surprinderea mea imi inchide.
Stau vreo doua minute in mijlocul camerei incaltata doar cu un pantof, muta de uimire si enervata la culme, cand de odata primesc un mesaj de la un numar necunoscut. Il citesc si spre surprinderea mea mesajul ma anunta ca Sasuke este intr-o sedinta impotanta de afaceri si nu imi poate raspunde deoarece nu vrea sa riste sa piarda un contract inportant.
-Ei si acum ce ma fac? ma intreb eu plictisita ta si parca rupta de realitate.
Asta e se pare ca va trebui sa mananc singura azi.
Ma indrept cu masina mea cea noua spre un restaurant select in care se mananca mancare europeana. Cat timp am stat la reabilitare am mancat numai ramen, supa miso, orez, si sincer... nu mai vroiam sa vad mancare japoneza tot restul vietii mele.
Intru si comand niste paste italienesti, urmate de un vin frantuzesc Chateaux Vieille si un desert copios ce avea sa vina mai tarziu. Mancam linistita cand am observat un cuplu de indragostiti care se tachinau reciproc. Pe baiat nu-l vedeam bine, deoarece statea cu spatele la mine, insa pot spune ca avea cel mai frumos par blond pe care il vazusem vreodata. Imi parea oarecum cunoscut. Acum ca ma uit mai bine seamana cu parul lui Naruto... Of! Naruto oare ce-ai facut in tot acest timp? Oare cine te saruta de noapte buna, cine te sustine atunci cand ii popveststi toate visele tale nebunesti?
Nu pot sa cred ca inca ma mai gandesc la el, m-a facut sa sufar si nu il mai iubesc, dar totusi nu pot sa uit ca el a fost prima mea dragoste.
Revin repede cu picioareloe pe pamant cand tanara care il insotea pe tipul blond se aruncase de odata peste masa strangandu-l in brate foarte strans si pupandu-l de zor. Era o tanara foarte frumoasa cu parul negru lung pana la sezut, negru cu reflexii mov si foarte drept. Avea o fata blanda si foarte zambitoare, era inalta si slaba, avand un corp de model, cu forme foarte generoase, insa nu asta m-a impresionat la ea, ceea ce m-a uimit au fost ochii ei superbi de un lila sters care erau pusi in evidentya de reflexiile mov ale frumosuluin ei par.
Mai sorb o gura de vin si observ ca un client discuta aprins cu unul dintre chelneri. Se pare ca local era plin, iar tanarul nu mai avea loc. Parul lui era negru si semana cu parul lui Sasuke, aceeasi culoare, aceeasi freza, aceleasi reflexii albastrui.
Un alt chelner se indreapta grabit spre masa mea si ma intreaba daca nu ma deranjeaza sa mananc alaturi de tanarul de langa usa, si mi-l arata pe acel domn care se certa in continuare cu chelnerul.
Imi explica ca nu mai au locuri si fiindca eu stau singura la masa as putea ... bla bla bla. Bine fie ii spun eu, oricum mai am doar desertul si plec.
Tanarul porni spre masa mea insa nu-i acordam prea mare importanta, continuam sa-mi mananc pastele in pace sau ceea ce a mai ramas in farfurie.
Deodata aud:
-Domnisoara Sakura tu aici?
Ridic capul brusc si il vad pe Apollo al meu varianta japoneza si cu parul negru.
-Domnule Uchiha ma bucur sa va vad asezativa va rog. Doamne nu pot sa cred ce imi faci astazi, iti bati joc de mine? Sau ma pui la incercare? Mai aveam putin si il luam in brate.
El se aseza apoi intinse mana dupa meniul oferit de chelner. Din cauza camasii de culoare rosie deschisa la primii 3 nasturi i-am putut vedea pieptul bine facut. Se uita la mine uimit, iar eu mi-am intors capul rusinata. Spre surprinderea mea comanda aceleasi lucruri ca si mine.Din vorba in vorba am ajuns sa imi explice motivul pentru care imi respinse apelul si isi ceru scuze. Dupa o jumatate de ora de dialogat cu brunetul meu, am hotarat ca e timpul sa plec, deoarece nu vreau ca nasul meu sa se ingrijoreze.
Dau sa plec, dar brunetul ma apuca de mana si ma trage grabit spre el spunandu-mi:
-Stii Sakuara ma bucur ca am putut sa te cunosc mai bine astazi si sncer am fost placut surprins cand am observat ca ne plac cam aceleasi lucruri. Ma gandeam sa te invit la un picnic maine; e o buna ocazie sa ne cunoastem bine si sa ti-i prezint pe prietenii mei. Asta daca doresti?
-As prefera sa-ti cunosc prietenii mai tarziu, insa mi-ar face mare placere sa merg cu tine la picnic. La ce ora?
-Vin dupa tine pe la ora doisprezece si iti promit ca dupa ziua de maine iti voi spune raspunsul meu.
-Deabia astept. Imi eliberez mana fara prea mare efort dupa care il sarut pe brunet pe obraz si plec grabita. Ma infierbantasem toata nu am mai simtit asa ceva niciodata, oare sa fie dragoste?
Ajung repede in casa nasului meu si observ ca nimeni nu este acasa asa ca ma indrept grabita spre baie. Imi dau toate hainele jos si ma bag sub dusul cu apa rece. Picaturie de apa reci trebuiau sa ma racoreasca, insa nu aveau niciun efect.
Ma pun in paat si privesc orasul. Oare unde vom merge maine? Deodata aud telefonul sunand. Se pare ca am primit un mesaj de la Sasuke
" Nu uita sa-ti iei costumul de baie pe tine"
Ce? eu nu stiu sa inot...
Ma pun in pat si adorm fara prea mult efort...

Sasuke

Ies de la dus si ma imbrac intr-o pereche de pantaloni de pijama si ma pun in pat. Ii trimit un mesaj repede lui Sakura spunandu-i sa isi ia costumul de baie, apoi il sun pe Naruto. Dupa o convorbire scurta din care am aflat unde sunt cele mai bune locuri de picnic ii spun servitoarei mele sa-mi pregateasca un cos de picnic pentru maine, apoi ma pun in pat. Nu dureaza nici 5 minute si adorm rapid...

A doua zi

Ma ridic somnoros din pat si imi caut telefonul. Ce zi frumoasa de duminica, numai buna de iesit afara la un picnic. Intru in baie si dau drumul la dus. Baia mea e cu probleme, trebuie sa astept cam 10 minute pana vine apa calda. Intre timp ma dezbrac si intru sub dus...mama ce rece este, dar cu timpul se incalzeste rapid. Ma spal repede si ma sterg la fel de repede, apoi imi infasor un prosop in jurul taliei si merg in camera. Ma imbrac cu o pereche de jeansi al
bastru spalacit cu multe lanturi si taieturi, cu un tricou negru cu multe imprimeuri si o pereche de tenisi gri. Iau cheile de la masina de pe noptiera si cobor in bucatarie, unde ma astepta un cos mare de picnic. Il iau, il pun in portbagaj si pornesc spre casa Sakurei.
Ajung la ea acasa si claxonez de 2 ori. Rozalia iese si imi face cu mana. Era imbracata cu o pereche de jeansi taiati scurt de tot de culoare neagra, un maieu alb pe care scria "No rock, noi life" si o pereche de sandalute negre cu multe breteute fara toc. Intra in masina salutandu-ma bucuroasa si incepe sa vorbeasca timp de jumatate de ora cat dureaza drumul fara incetare.
Ajungem la locul de care mi-a vorbit blondul, scoatem bagajele si intindem patura la umbra unui cires batran. Sakura vrea sa se balaceasca asa ca mergem
spre lac. Ma dezbrac si intru in apa asteptand-o pe Sakura. In cele din urma o vad venind si raman masca, cand observ cum arata aproape goala. Costumul de baie negru din doua piese ii scotea in evidenta frumosul trup usor bronzat. Avea sanii mari si perfecti, fundul usor bombat si niste picioare lungi ca de model.Intra in apa si incepe sa ma stopeasca, insa nici eu nu ma las mai prejos. Ne plictisim repede de apa si mergem pe patura sa mancam. In timp ce mancam Sakura imi punea diferite intrebari despre viata mea.
Dupa ce am petrecut o zi perfecta impreuna cu viitoarea mea sotie, fiindca dupa o asa zi m-am decis sa ma casatoresc cu zana mea cu parul roz. Ajunsi in fata casei ei ies din masina, ii deschid usa si o conduc pana la intrare. O sarut pe buze si imi iau la revedere:
- Noapte buna Doamna Sakura Uchiha!
-Uchiha?
-Da maine vei fi sotia mea, nu?
Doar ti-am promis ca azi iti dau raspunsul.Se arunca in bratele mele si ma saruta apasat pe buze.
-Noapte buna dragul meu sot.Maine la ora 10 sa fii la starea civila.
-Voi fi!
Ea intra in casa, iar eu ma indrept spre masina si plec acasa.

Sakura

Nu imi vine sa cred ce am auzit.
-Nasule suna la starea civila si spunele ca maine la ora 10 ma casatoresc.
Ma indrept spre dormitor, ma dezbrac si intru la dus. Nu dureaza mult pana fac dus, iar apoi ma bag in pat adormind subit.
Dimineata veni repede, iar eu ma trezesc entuziasmata si alerg la dus.
Termin repede cu toaleta de dimineata, inclusiv machiajul, ma imbrac intr-un trening mov si cobor la micul dejun. Pe masa din bucatarie vad o punga de cadouri. O deschid, iar in ea se afla o rochie de matase alba simpla cu bretele subtiri, cu dantela si pietre scumpe in zona bustului, lunga pana in pamant cu poalele incretite; o rochie simpla, de bun gust perfecta pentru ziua casatoriei mele. Mananc repede o salata de fructe apoi urc sus, ma imbrac cu rochia si imi prind parul roz intr-o coada de cal. Bretonul mi-l fac cret si il dau in partea stanga, apoi ma incalt cu o pereche de sandale albe cu un trandafir
mare alb. Imi iau posetuta si cobor. Urc in limuzina alba si in mai putin de 10 minute ajung la starea civila. Acolo il vad pe Sasuke si pe nasii mei. Imi fac cu mana, iar eu ma indrept grabita spre ei.Sasuke ma privea mut de uimire.
-Nu e cine stie ce; ii spun eu si ne indreptam spre camera unde aveam sa ne casatorim.
Primarul isi incepu obisnuitul sau discurs in timp ce eu ma uitam la brunet." Doamne ce bine ii sta in costum!" In sfarsit ajunse si la partea mult asteptata:
-Cetatene Sasuke Uchiha de buna voie si nesilit de nimeni o iei in casatorie pe cetateana Haruno Sakura?
-Da
-Cetateana Haruno Sakura de buna voie si nesilita de nimeni il iei in casatorie pe cetateanul Sasuke Uchiha?
-Da
-Prin puterea cu care am fost investit de statul nipon va declar casatoriti!
Si Sasuke imi cuprinse buzele intr-un sarut tandru si plin de pasiune, sarut care ma conduse in al noualea cer...



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubirea este bazata pe vicii Andrei. 11 5.489 14-07-2011, 10:28 PM
Ultimul răspuns: Bullet


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)