30-09-2011, 09:08 PM
>.< Mhm, poi o parere de a mea ar fi ca: daca ai un copil problema chiar ar trebui sa fie supravegheat non stop la orice, pana si la mobil xD [chestie pe care eu nu o suport
]. Nu stiu, pe mine mama m-a controlat la caiete pana in cls. a 4-a, apoi am mers pe cont propriu, mi-am asumat raspunderea, dar cand vine de lucrurile personale dhe...hai sa spunem stop. Nu imi place ca mama sa umble prin telefon si sa gaseasca conversatile mele cu prietena mea unde vorbim despre baieti ;-j, este urat, sau sa se uite la pozele mele si sa comenteze la fiecare ca sunt nustiu cum X.X, dar eu nu sunt un copil problema, eu sunt o dementa b-].
Daca as avea un copil [asta intamplanduse peste vreo 20-24 de ani cred :]] ] si ar mai fi si baiat dala cu relatii amoroase, poi atunci hai sa punem si top. Te bati cu baietii, terorizezi profesori, vi cu fel si fel de oameni, hai sa nu te pierd din mana, iti interzis si te controlez si eu sa vad ce faci. Adica cum ar fi daca ati avea un copil de 16 ani si ati gasi cine stie ce jucari si tampenii in sertarul cu sosete? O.O Ar fi o problema.
In fine acest subiect variaza de la o familie la alta, sunt fel si fel de oameni, fel si fel de copii, fel si fel de moduri de ati supraveghea copilul ;x. Pupici ;*
![22 22](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/22.gif)
Daca as avea un copil [asta intamplanduse peste vreo 20-24 de ani cred :]] ] si ar mai fi si baiat dala cu relatii amoroase, poi atunci hai sa punem si top. Te bati cu baietii, terorizezi profesori, vi cu fel si fel de oameni, hai sa nu te pierd din mana, iti interzis si te controlez si eu sa vad ce faci. Adica cum ar fi daca ati avea un copil de 16 ani si ati gasi cine stie ce jucari si tampenii in sertarul cu sosete? O.O Ar fi o problema.
In fine acest subiect variaza de la o familie la alta, sunt fel si fel de oameni, fel si fel de copii, fel si fel de moduri de ati supraveghea copilul ;x. Pupici ;*
![[Imagine: animeloves.jpg]](http://img18.imageshack.us/img18/5677/animeloves.jpg)
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile