Citat:Oh, si papadia mea :> sa nu-ti fie rusine; nu-i niciodata prea tarziu, ya know *hugs* Mersi ca citesti, uke-ule xDAw :"> Ce a fost asta? M-a facut sa ma inrosesc...:">
Nu, nu ma mai simt ciudat ca ajung probabil iar ultima. Nu am de unde sa stiu ca mai comenteaza cineva dupa mine, dupa ce mi-ai spus aia chiar nu ma mai simt ciudat xD
Rahve a reactionat foarte hmm... ciudat la inceput, ma bucur ca si-a dat seama ca la mintit, astfel nu cred ca mai putea fi Yarin consolat catusi de putin. Capitolul a fost micut, s-au intamplat putine lucruri, insa le-ai descris bine. Oricum ai zis ca te revansezi 8-> As vrea ca in next sa mai aduci aminte de Kurt si Arth pentru ca vreau sa imi formez o parere clara despre comportamentul lor. Adica stiu ca sunt intr-un fel, dar nu stiu daca agreez ceea ce fac ei sau nu.
Ficul e pe stilul meu b-) imi place, insa totusi eu nu am votat in poll-ul ala si vreau sa o fac cat mai repede, dar e atat de greu cu atatea personaje buuune =P~.
Well, bineinteles ca citesc, m-ai surprins de la primul capitol, adica prologul acela asa ca o sa continui pana il vei termina pentru ca plotul este foarte interesant. ^^
Bye my seme. :3