Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Top 5 caractere din naruto care nu iti plac

Prima viespe care nu imi place este unica Karin deci, o alta fana de a lui Sasuke, plus ca e si roscata mai e si blonda la creier, si...Dooamne21, nu o suport si punct.
A doua scorpie ar fi Sakura niciodata nu am suportat-o pentru simplul fapt ca il place pe Sasuke si e prea copilaroasa, adica daca vrei ceva lupta pentru el, nu il lasa pe el sa te apere si dastea, are atitudine de fata prostuta, rau.
Al treilea este Orochimaru pentru ca este sarpe 22, urasc serpii.
Al patrulea este Pein pentru ca a incercat sa o omoare pe Hinata, si eu asta nu i-o iert, i-as fi bagat eu batul ala altundeva21, nu va ganditi la prosti.
Ultima chestie pe care nu o suport este...tobele.... Lee Oh Geezus, deci alt copiator, nu are propriul lui stil? Ce e asta? Adica acuma Naruto si Sasuke sa il imite pe Kakashi, chiar este o chestie stupida T_T
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

Răspunsuri în acest subiect
RE: Top 5 caractere din naruto care nu iti plac - de Piersicuta - 07-09-2011, 09:44 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Naruto Shippuden 292 / Naruto Chapter 616 (Update saptamanal) George 43 30.621 01-06-2013, 09:21 PM
Ultimul răspuns: Aggie
  Naruto. Naruto Shippuden -> Movie list Rose ^^ 0 2.513 31-01-2012, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)