07-09-2011, 01:54 PM
o.O Oh Geezus, poi ultima data cand a chiulit a fost in clasa a 6-a, la fizica, din doua motive: nu vroiam sa vin, nu aveam chef si a doua pentru ca am crezut ca este greva, iar in urmatoarea zi cand am venit erau sa imi iau un 3 frumusel, ca nu stiam lectia O.O Dooamne mea de Fizica e...nebuna rau, dar am scapat si nu mi l-a pus :p.
Apoi, daca se pun si clasele 1-4, cand am avut absente peste absente, nu vroiam sa merg la scoala pentru ca unii copii se purtau urat cu mine >.<, dar intr-un final am venit si iata-ma acum, partil indragostita de scoala [si nu, nu sunt tocilara, vin doar pentru prieteni si distractie].
Apoi, daca se pun si clasele 1-4, cand am avut absente peste absente, nu vroiam sa merg la scoala pentru ca unii copii se purtau urat cu mine >.<, dar intr-un final am venit si iata-ma acum, partil indragostita de scoala [si nu, nu sunt tocilara, vin doar pentru prieteni si distractie].
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile