06-09-2011, 03:45 PM
Am intrat in camera si am observat cele trei paturi de o persona cu noptiera langa ele. Camera era etajata, iar sus fiind cele 3 bai si 3 mari dulapuri pentru haine si la parter sa zic asa erau 3 birouri. Fiecare spatiu era personal si putea fi aranjat dupa gustul persoanei. Mi-am ales patul de pe peretele opus al usii, pararel se aflau si celelalte 2 paturi.
Nu stiu daca ma voi putea acomoda, sunt cam timida la inceput. Am decis sa le astept si pe colegele mele de camera pentru a-si alega baia si dulapul, nu doream sa o fac pe sefa si nici o increzuta nu sunt.
Mi-am scos cartea cu vraji si m-am asezat in pozitia de yoga incepand sa citesc. Nu dureaza mult ca pe usa intra doua fete ce par a fi prietene...
OCC: cine doreste si scuze daca ma bag ca musca in lapte
Nu stiu daca ma voi putea acomoda, sunt cam timida la inceput. Am decis sa le astept si pe colegele mele de camera pentru a-si alega baia si dulapul, nu doream sa o fac pe sefa si nici o increzuta nu sunt.
Mi-am scos cartea cu vraji si m-am asezat in pozitia de yoga incepand sa citesc. Nu dureaza mult ca pe usa intra doua fete ce par a fi prietene...
OCC: cine doreste si scuze daca ma bag ca musca in lapte