29-01-2012, 02:12 AM
Prima zi de scoala. Mai multa liniste decat deobicei. Nu seamana a inceput de an scolar. Inainte de inceperea scolii, profesorii au descoperit un plan, al unor grupari foarte puternice, de a ataca scoala. De aceea, in acest an numarul de elevi si profesori s-a redus. Dar, lasand la o parte armatele de care am pomenit mai sus, mai sunt cateva grupuri mici ce vor ataca scoala . Elevii trebuiesc antrenati cat mai bine posibil, anul acesta.
Cei cativa elevi care au ajuns aici s-au instalat in camerele lor, restul urmand sa ajunga pana la sfarsitul zilei.
Incercati sa tineti actiunea aproape de camin. Deasemenea, fiti atenti la zvonuri si incercati sa introduceti personajele si lucrurile acestora, in 'decor'. Eventual, puteti incepe cu o foarte scurta istorioara cu motivul pentru care respectivii elevi au venit la aceasta scoala.
La inceputul fiecarui post, este necesar sa scrieti anul scolar, pe un rand dedicat doar acestei informatii. Ex:
Puteti incepe
Cei cativa elevi care au ajuns aici s-au instalat in camerele lor, restul urmand sa ajunga pana la sfarsitul zilei.
Incercati sa tineti actiunea aproape de camin. Deasemenea, fiti atenti la zvonuri si incercati sa introduceti personajele si lucrurile acestora, in 'decor'. Eventual, puteti incepe cu o foarte scurta istorioara cu motivul pentru care respectivii elevi au venit la aceasta scoala.
La inceputul fiecarui post, este necesar sa scrieti anul scolar, pe un rand dedicat doar acestei informatii. Ex:
Citat:An scolar: 1
'Prima zi de scoala. Oare cum vor fi colegii de camera? Sunt adevarate zvonurile despre acest an scolar? Voi reusi sa devin mai puternic?'
"Buna dimineata!" spusei eu cu o voce ragusita, dupa ce intrai in camera.
Puteti incepe