Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste complicata

Hellow`[Imagine: 09.gif]..Sooo am intarziat foooooooarteee mult cu ficul ..[Imagine: 28.gif] Sumimasen!![Imagine: 61.gif] Insa, am o scuza cat de cat buna: "M-am documentat. :smart: Am citit si alte ficuri pentru a vedea unde am gresit. [Imagine: 99.gif] si...mda.. acum sper sa fie mai multa descriere sentimentala." Soo..Arigato` pentru sfaturi[Imagine: 82.gif] si puteti sa`mi spuneti critici. Serios! Nu ma supar, eu le iau ca pe niste sfaturi. Multumesc inca odata.:bye:
Next~[Imagine: 51.gif]

Cap. 3 Un nou inceput.O noua viata.

Am tresarit cand stewardesa ne-a spus tuturor sa...ne asezam la locurile noastre si sa ne legam centurile deoarece imediat avea sa aterizam. Mi-am frecat ochii pentru a vedea mai limpede dupa care mi-am pus centura. Fratele meu a atipit si el putin. nu prea a-si vrea sa-l trezesc dar trebuie. Il sarut dulce pe obraz pentru a-l trezi, iar acesta imi zambi larg. O batranica, foarte draguta, ne-a spus ca ne sta foarte bine impreuna. Am incercat sa ma explic spunandu-i ca el este fratele meu si ca nu suntem un cuplu, dar aceasta mi-a tras din ochi si s-a indreptat catre locul cautat. Stateam linistita si asteptam sa aterizam cand simt cum cineva imi loveste scaunul. Ma intorc sa-i zic doua de noroc dar era doar o fetita de vreo 5,6 anisori cu doua codite blonde. Tot nu se oprea din a-mi lovi scaunul, copila asta deja ma enerveaza.Vai, de nu era cu mama ei cate ii ziceam. Off! Copila asta.. Evilgirl..Am lasat-o in pace gandindu-ma la altceva. Nu are rost sa-mi consum eu nervi cu o fetita de 6 ani. Cand insfarsit aveam sa aterizam, am simtit cum tensiunea imi crestea, exact ca atunci cand am decolat. Mi-am introdus unghile in materialul scaunului avionului pentru a nu ma ridica in aer si mi-am inchis ochii tinandu-i strans. Dupa ce am aterizat m-am ridicat pentru a pleca din avion, insa nu prea am avut noroc. Am ramas blocata in multime. Ma taram si inghesuiam printre oameni pana am ajuns, insfarsit, la iesire. Acolo erau doua stewardese care ne adresa cate un "Sayonara" la fiecare. I-am raspuns cu acelasi cuvant apoi am coborat scarile pana am ajuns la sol, bucurandu-ma de el. Asteptam sa vina si fratele meu, pentru ca l-am cam lasat in urma. Imi indrept privirea catre iesire, vad cum din avion ies multi oameni plus fetita care a stat in spatele meu ... Evilgirl. Cand am prins ocazia ca mama ei se uita in alta parte m-am strambat la ea si ea la mine. Parca aveam 5 ani. Doamne Sakura.. Imi tintesc din nou privirea catre avion insa nu mai iesea nimeni. O frica nemarginita imi inunda mintea facandu-ma sa ma gandesc la ce era mai rau, cum ar fi, sa fi ramas singura in aeroport fara nimeni si fara bani. Inima incepu sa-mi bata foarte tare si sentimentul de frica ma facea sa tremur din toate incheieturile. Simt cum cineva ma ia de mana si ma trage intr-un autobuz care se indrepta catre aeroport. Era doar fratele meu, ce bine ca l-am gasit, mai bine zis el pe mine. Dupa ce ne-am luat bagazele am iesit din aeroport, eu inca uitandu-ma dupa oameni care isi intalneau rudele sau prieteni. Erau asa de fericiti, unii chiar plangeau de fericire ca se reintalnesc. Intr-un fel eram oarecum geloasa pe ei ca au o familie sau prieteni care ii asteapta si noi...pe nimeni. Fratele meu ma lua de mana si ma baga intr-un taxi. Inca ma tinea de mana, strans, foarte strans. Era o caldura.. daca pot sa o numesc caldura frateasca? Oarecum e un sentiment de liniste si siguranta. Simteam ca nu am nevoie de o familie numeroasa atata timp cat il aveam pe el. imi indrept privirea pe geamul aburit de la caldura dinauntru si observ ce frumoasa poate fi viata de noapte in Los Angeles. Erau mii si mii de luminite,cladiri,oameni si masini. pot sa recunosc ca era o mare agitatie in orasul asta dar era foarte frumos. In timp ce gandul meu era in alta parte, masina se opri.
-Aceasta este vila despre care vorbeati nu?zice taximetristul uimit de cladire.
-Da. Va multumim. La revedere si o seara placuta.ii zice fratele meu luandu-ne bagajele din porbagajul taxiului.
Nu ma mir de ce taximetristul a ramas socat cand ne-a vazut vila, adica era de trei ori mai mare decat o casa. Avea o curte spatioasa si plina de flori. Era ca o casa de vis. M-am grabit sa intru cu fratele meu in urma mea. Cand am intrat in curte, "luminile ceresti" si-au facut aparitia. Acum vila se vedea mai bine. Am putut observa ca avea o culoare alba ca neaua de pe Muntele McKinley. Am intrat in locuinta cu gura de doi metri. Pe dinauntru era mult mai frumos decat pe dinafara. Vila care acum avea sa fie a noastra era foarte spatioasa si dotata. M-am grabit sa-mi vad camera dar cand am intrat mare mi-a fost mirarea cand mi-am vazut camera roz. Roz?! Nu mai am 7 ani. Alta culoare mai buna nu ai gasit Emily? Ma rog..ma bucur macar ca am balcon, si inca cum, unul imens. Aveam un pat dublu cu asternuturi albe sui pufoase ca spuma laptelui si mobila din lemn de cires. Eram atat de fericita ca insfarsit o sa am o locuinta, unde sa fim doar eu si fratele meu. Din living se simtea un parfum de trandafiri abea culesi care iti inunda narile cu mireasma lor. Am iesit putin pe balcon uitandu-ma la stele. Era foarte senin cerul si erau mii si mii de stele stralucitoare, plus luna cea mare. Nu era luna plina dar si asa era o luna frumoasa. Vantul de primavara imi mangaia pielea fina si descoperita. Simt cum pielea mi se face precum a gainii. Imi era frig. Totusi e primavara dar vanturile de seara tot sunt reci.
-Uaaaaaaaaaaaaau!!striga fratemio ca un disperat inviind si morti.
-Ce-i fratioare? Ce ai patit?il intreb eu fugind la el intr-un suflet.
-Camera aste e super-mega-hecto tare!!zice el entuziasmat.
-Numai asta. Ma rog..
Ies din camera acestuia indreptandu-ma catre baie. Intru in incaperea albastruie ca cerul senin si ma dezbrac, dupa care intru in cabina de dus. Las picurii infiebantati sa-mi incalzeasca corpul rece si sa-mi limpezeasca toate gandurile. Dupa 20 de minute de recreere imi pun un prosop in jurul corpului si ma indrept spre camera mea. Intru si imi pun valiza cu haine pe pat. Mie prea lene sa mai caut haine. Imi arunc valiza in dulap. Ma asez pe patul moale sub patura calda si adorm pe loc, lasandu-mi parul ud sa udaasternuturile. Dimineata veni si cu ea o noua zi insorita. Ma trezesc intinzandu-ma si frecandu-mi ochii pentru a vedea mai bine. Observ ca sunt inca in prosop asa ca imi iau valiza din dulap si o pun pe pat pentru a-mi scoate niste haine din ea. Imi iau lenjeria intima apoi O pereche de pantaloni scurti verzi si un maieu alb, dupa care merg la baie pentru a-mi face siesta. Mi-am prins parul intr-o coada de cal lasandu-mi firele gingase sa se joace pe fundul meu putin bombat. Cobor scarile pana ajung in bucatarie, vreau sa-mi iau ceva de mancare dar cand am deschis frigiderul mirarea mi-a fost mare, cand am vazut frigiderul gol. Sufla vantul si in frigider si in stomacul meu, care mai avea putin si se manca singur. M-am gandit sa ma duc sa cumpar ceva de mancare, dar nu stiu nimic despre zona asta. Ma duc pana in camera la fratele meu batand usor, intru si vad ca doarme dus. Eee.. asta e ma duc singura la un magazin ceva. Ies afara in curte si ma urc pe gard pentru a vedea ceva la o raza de 4m, norocul e de partea mea pentru ca am zarit un magazin mixt. Ieeeii!! Mancare!! Ma dau jos de pe gard si deschid poarta. O iau la fuga pana la magazin. Iau doua ramen si vin inapoi acasa. Fratele meu somnoros se pare ca acum s-a trezit, mi-am dat seama ca era sa cada pe scari, deci se vede cat de adormit ii.
-Buna dimineata, onee-chan. Ramen!!zice acesta cand ma vazu`.
-Mda.. Buna dimineata la amiaz. Vrei ramen nu?ii zic eu punand apa in boiler.
-Da,da,da,da!!
Dupa ce mancam ma adresez foarte serios lui Naoki:
-Fratioare, nu ma intereseaza cum faci, dar trebuie sa mergem in oras. Nu avem nimic de mancare. Si la pranz si cina ce mancam? ii zic eu nervoasa
-Bine surioara, o sa mergem imediat.
-Si cu ce ajungem?
-Cu masina.Duh! zice si isi indreapta degetul aratator catre fereastra.
Asa si era afara era un Lamborghini negru. Fug repede afara pentru a admira felina. Era o felina in splendoarea ei. Era superba.
-Bine, hai intra. Sa mergem.zice fratele meu intrand in masina.
Cand a bagat cheile in contact pisicuta asta torcea de ma facea sa adorm.Am intrat in vehicul si am mers pana la un super-market. Cand sa ma dau jos baietii se uitau la mine ca la extraterestri, iar fetele la fratele meu la fel.Parca noi eram ceva Brad Pitt si Angelina Joulie.Nu ma mir, numai noi aveam asa o masina plus ca amandoi aratam bine fizic. Intram inauntru si cumparam toate cele pentru o cina italieneasca. Apoi o luam din nou spre casa. Cand ajungem pregatesc cina pentru ca deja era ora sase jumate. Pana ne-am tot invartit pe acolo. Si sa fiu sincera mi-am mai luat si eu niste chestioare . In timp ce mancam fratele meu a inceput discutia "scoala".
-Deci surioara, trebuie sa mergi la scoala. Inca nu ai terminat. Mai ai 2 ani.
-Da, sunt constienta de asta si binenteles ca voi merge in continuare la scoala.ii zic eu incepand sa strang masa.
-Pai maine sun la o scoala din apropiere. Bine?
-Cum vrei. Ma duc sus. Ne vedem maine. Noapte buna.ii zic eu si il sarut dulce pe obraz.
Ajungand sus ma trantesc in patul moale si pufos. Sper ca anii astia sa fie mai buni la scoala. Nu zic ca eu nu eram buna la scoala, ca era destul de buna, nu foarte, dar copii erau foarte rautaciosi cu mine. Singurul prieten adevarat care l-am avut a fost Sasori. Cand ma gandesc la el imi vine sa plang. Simt cum inima mea a fost rupta in doua. Ultima zi cand l-am vazut a fost atunci cand a fost incendiul la noi acasa. De atunci nu mai stiu nici cum arata, nici cum se simte, nimic. L-am lasat balta. Gandundu-ma la el perlele cristaline isi facura aparitia pe fata mea albicioasa. Mi-e foarte dor de el. Sasori de ai sti. Imi sterg lacrimile si ma bag in pat. Adorm gandindu-ma ce voi face la scoala. A doua zi ma trezesc din cauza unei urgente la baie. Daca tot sunt la baie sa imi fac si siesta. Ma intorc inapoi in camera si imi iau o rochita galbena pe corp si cobor scarile pana in sufragerie.
Fratele meu se infructa dintr-un mar.
-Deci ai vorbit cu cineva de la scoala?il intreb fara sa mai stau pe ganduri.
-Buna dimineata si tie surioara si da. Trebuie sa mergem azi pe la vreo 13:20 p.m. sa te inscrii.
Timpul trecea asa de greu credeam ca nu se va mai face niciodata ora 13:20. Insfarsit a venit si ora mult dorita si am luat-o spre scoala. Intrand in incinta scolii, ne-am indreptat catre secretariat. Am batut frumos la usa dupa care am intrat.
-O cautam pe doamna directoare. ii zice fratele meu secretarei.
-A-ti venit la fix. Era pe punct de plecare. Urmati-ma!zice secretara ridicandu-se de la birou.
Am ajuns in dreptul unei usi, femeia a batut usor in usa si de pe partea cealalta am auzit un "Intra".
-Doamna Tsunade va cauta o domnisoara si un domnisor.
-Spune-le sa intre, Shizune .zice directoarea.
Secretara iesi din incapere facandu-ne semn sa intram. Am intrat si inima incepu sa-mi bata foarte tare. Era ca atunci cand te duci la doctor si ai emotii. Insa eu aveam emotii foarte mari. Cand am intrat Am vazut o doamna trecuta de prima varsa blonda cu ochii caprui. Era frumoasa dar oare era si buna sau era mai aspra?
-Deci vrei sa te inscri la scoala noastra draguto? imi zice aceasta pe un ton dulce.
Tot ce am putut sa spun a fost un "da" rusinos.
-Bine. Tot ce trebuie sa faci e sa scri niste date despre tine pe fisele astea. In regula, scumpo?imi zice directoarea apoi imi zambeste larg.
Dupa ce le-am completat mi-a dat o legitimatie si mi-a spus ca uniforma va ajunge duminica, adica maine. Deja luni pot sa ma duc la scoala. O sa fie asa de bine. Ma simt deja mai eliberata..Mai fericita. Ma simt bine. Azi e o zi fericita pentru mine.
-Ohh.. era sa uit. Luni cand vi la scoala sa vi la mine in birou rima data. Va veni o fata care iti va fi colega sa te conduca la clasa.
Am dat din cap aprobator apoi mi-am luat ramas bun si am parasit incaperea. Iesind din scoala, ne bagam in masina si o luam frumos spre casa. Odata ajunsi pregatesc cina.
-Sper ca aici iti va fi mult mai bine, surioara.
-Mda.. si eu sper.Nu prea imi e foame. Poti sa aduni tu masa, te rog?ii zic fratelui meu ridicandu-ma de la masa.
-Sigur.Du-te linistita, odihneste-te.
Abea astept ziua de luni. Nu mai am rabdare. Adorm cu acest gand. A doua zi a mers ca unsa. Mi-am primit uniforma si mi-e la fix. Ziua de luni parca nu mai vine. O astept cu sufletul la gura. Am emotii mari. Sa fiu sincera imi e putin frica de prima zi. Dar si asa sunt foarte entuziasmata.

Sper ca va placut! [Imagine: 102.gif]Next cand se poate..[Imagine: 87.gif] Comuri si critici [Imagine: 47.gif]
:pls:
~Smile!~ [Imagine: yoseob-cute-o.gif]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Dragoste complicata [sasusaku] - de × Ëŧŧå × - 26-08-2011, 05:59 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Dragoste complicata [sasusaku] Miranda. 0 1.835 26-08-2011, 08:18 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  [split] Dragoste complicata [sasusaku] RouXiss Đx 0 1.563 08-08-2011, 04:28 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Dragoste complicata [sasusaku] × Ëŧŧå × 0 2.484 05-08-2011, 12:53 AM
Ultimul răspuns: × Ëŧŧå ×

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)