O, god o.o Chiar nu ma asteptam sa pui azi capitolul, hehe : )) Dar nu ca m-ar deranja.Deci, esti formidabila. Mi-ai adus yaoi-ul : > Scena a fost perfecta, din toate punctele de vedere xD. Mi-a placut la nebunie cum ai descris. Saracul Yarin...intr-un fel mi-e mila de el. Toata lumea profita de el >.< Of, cand o sa fie si lumea asta mai gentila : )) Sper sa nu mai sufere atata...si aia doi sa nu-si mai bata joc de el -_-" Scena chiar a fost...vulgara, sa zic asa. Chiar imi pare nespus de rau pentru Yarin...insa, nu stiu cum sa zic, e yaoi si mie imi place : )) Ca il doare pe Yarin sau nu, scena tot mi-a placut xD. I'm so evil >.< Dar,nu, chiar imi pare rau pentru Yarin si daca ii prind pe aia doi ii calc cu masina >.>
Dar mie tot mi-a placut scena : > A fost magnifica. A fost viol, dar a fost un viol genial = ))
Citat:- Fata ta cere sex, iti dai seama ?O, God, ador replica : ))) I know, I know, vulgar, dar mie chiar imi place o.o
Citat:Ma asteptam la altceva, asa cum fac intotdeauna. Insa e prea dureros sa mai incerc macar sa sper...Poor Yarin...replica a fost mult prea trista : ( . Imi pare asa rau de el...e asa folosit o.o Off...
Dar mie tot mi-a placut scena : > A fost magnifica. A fost viol, dar a fost un viol genial = ))
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !