22-08-2011, 05:03 PM
More Than Love
Capitolul 19
I can`t give up, I can`t give in
Not as long as I got one shot for your love
So give me a chance and you will see,
You will see how much I love you
Capitolul 19
I can`t give up, I can`t give in
Not as long as I got one shot for your love
So give me a chance and you will see,
You will see how much I love you
Pic, pic, pic....Ploua. Tipic, doar este luna septembrie, este deja toamna. Micutele picaturi cadeau nestingherite din cer, in timp ce fulgerul brazda cerul, parca rupandu-l in doua, urmat de un sunet asurzitor, tunetul. Stateam si priveam pe geam, sprijinita de pervaz, pur si simplu ploaia ma linistea, ma introducea intr-o stare profunda de...melancolie, amintirile jucandu-se in capul meu. Cand vad ca ploua, ma gandesc la tatal meu si la Alejandro. O lacrima se scurge pe chipul meu, iar amintirea aceea curge, aceea zi neutra, in care visul meu s-a implinit se deruleaza de nenumarate ori in capul meu. Gandul acesta ma face sa plang mai tare, prima mea iubire, retraita in acest moment...
¸.•*¨*`•.¸Flash Back¸.•*¨*`•.¸
-Te rog, nu ma mai lovi! zbieram la Shiny, o fata cu parul castaniu si ochii albastrui, dusmanca mea de moarte, care ma ura pentru simplul fapt ca stateam in banca cu Alejandro... Te rog nu ma mai lovi! Ma doare! tot repetam, in speranta ca se va oprii, dar nu a fost asat. Lacrimile mele curgeau pe chipul palid, buzele mele sangerand de la palmele pe care le primeam de la satena. Cuvintele ei ma raneau, palmele ei ma dureau, eram o carpa, un nimic, precum un caine.
-Micuta t***ulita sper ca iti place, asta merita o catea ca tine care se ia de Alejandropuki al meu! iar in urmatorul moment, mi-a tras un picior in splina, izbindu-ma cu putere de gresia baii in care ne aflam, facandu-ma sa sangerez atat pe gura cat si pe nas, spargandu-mi capul, iar un urlet venit din partea mea rasunand in baie, facandu-o pe ea cat si pe mimozele ei sa rada victorios.
Satena si-a deschis ochii, uitandu-se la mine, privirea ei triunfatoare se schimbase intr-una speriata, in timp ce mimozele ei au fugit de la locul cu pricina, lasandu-o pe ea singura. Ma dureau toate, nu mai stiam cine sunt, iar o ceata deansa se lasa usor, usor, facandu-ma somnoroasa si din ce in ce mai grea. Shiny zambea strengar, se pare ca nu ii era frica de inchisoare, se simtea victorioasa, mi-a facut rau cum mi-a promis daca ma voi mai atinge de Alejandro, sau Alejandropuki cum ii zicea ea. Ce puteam sa fac? Era irezistibil. Brunetul cu ochii verzi, delicios si sexy, a ajuns la inima mea, inima inghetate a unei fete aproape orfane, perfecutata de toti si toate. In scoala asta am reputatia de ,,Emoista tocilara'', fiinta tratata urat de mai toata lumea, inafara de prietenele mele cele mai bune si , intr-un mod total ciudat, de Alejnadro. Ma evita toata lumea, uneori si el ma neglija, dar ma ajuta la greu, de ce acum nu este langa mine? Imi pun mana la cap si observ cu stupoare cum sangele se prelinge printre degetele mele, ajungand pe gresia albastra, un raset isteric isi face loc in incapere, dandu-i o aura din filmele horror, am innebunit? Chiar asa de sadica sunt?
Shiny se uita la mine triunfator, apropindu-se pentru lovitura finala. Ma resemnez, pentru ca o sa ajung la bunicul, o sa scap de Shiny si cretinele ei si o sa las in urma...doar prietenii si familia, oare e bine ce gandesc?. Satena isi pregateste pumnul, care era predestinat maxilarului meu, deja vanat de la palmele usturatoare aplicate de nenumarate ori de catre ea si mimozele ei screlozate si cretine, doua vampe, iar cu Shiny, erau triorul c****ele scolii. Imi inchid ochii, lasand ultimele doua lacrimi sa se scurga, asteptand sa se faca negru in fata ochilor, sa cad greu la pamant si sa mor intr-un final, ajungand langa tata. Imi musc buza de nerabdare, iar inima mea se face mica cat a unui purice, mi-am strans picioarele la piept, asa incat impactul sa fie mortal. Nu se intampla nimic.
-Hei, esti bine Saku? se aude o voce suava, dulce si atat de iubitoare, fiecare cuvant era incarcat cu cate un sentiment pozitiv, care mi-a dat curajul sa imi deschid ochii, ramanand pe moment socata de persoana care se afla in fata mea. Alejandro...frumosul meu brunet ma privea adanc in ochi, incercand sa afle daca sunt bine sau nu, era ingrijorat, foarte ingrijorat. Rosesc usor, si il intreb ce cauta aici, el raspuzandu-mi ca a avut chef sa se ,,joace'' cu o vampa. Chicotesc cristalin uitand de durerile suferite mai devreme, simtindu-ma libera precum o pasare si usoara precum un fulg.
Ne priveam amandoi in ochi, chipurile noastre apropindu-se, incercand sa indeplineasca un micut vis, dorit de amandoi, probabil. Rosesc usor, si inchid ochii, asteptand sa se intample, sa se implineasca dorinta mea din fiecare seara, dorinta ascunsa intr-un coltisori al inimii, dorinta mea inchisa in frica si durere. Ii simt parfumul de liliac, care imi ,,invadeaza'' respiratia, facandu-ma sa inspir lacom acel miros, pastrandu-l pentru mine macar pentru cateva secunde, dorindu-mi-l pe veci. Buzele noastre se unesc intr-un sarut dulce, timid, care incet devine unul pasional. Buzele noastre se framantau intr-un ritm haotic, in timp ce Alejandro ma tragea mai aproape de el, simtindu-i caldura emanata de corpul sau care ma incalzea pe loc, puteam sa simt iubirea ce purta in aer. Mana lui se plimba pe spatele meu, incalzindu-l usor, facandu-ma sa uit de Shiny si c*****e ei, de raul pe care mi l-au facut, un zambet strengar imi apare in coltul gurii, eram fericita. Sarutul se incheie in cele din urma, iar negrul ma acapareaza, am pierdut prea mult sange.
¸.•*¨*`•.¸End Flash Back¸.•*¨*`•.¸
Lacrimile se scurg pe chipul meu, facandu-ma sa ma las in jos pe perete, ajungand pe podeaua rece, suspinand. Imi era asa de dor de el, de atingerile lui timide, de saruturile noastre pasionale, de sotile noastre facute pe la spatele mamei si parintilor lui. Chiar daca il am pe Sasuke, care ma iubeste, si il iubesc, si eu enorm, imi este atat de dor de Alejandro si tata. Inima mea parca sangereaza la acest gand, pana si sufletul meu plange, pana si natura plange. De ce mi te-a luat Dumnezeu? De ce amandoi? De ce durerea mea este infinita? De ce m-am nascut? Lacrimile mele se scurg pe obrajii rumeni, unindu-se si cazand pe podeaua maronie, udandu-o. Parca ar fi fost ieri, parca ieri ne-am intalnit, parca ieri mai sarutat, parca ieri ai murit impreuna cu tata de ziua de Craciun.
O mana se plimba pe pantecul meu marisor, imbratisandu-ma pe la spate, facandu-ma sa tresar, linistindu-ma cand vad ca este doar Sasuke. Isi spijina barbia de crestetul capului meu, soptindu-mi sa ma linistesc, ca totul va fi bine. Minciuni, nu va fi bine, Alejandro nu va invia, cu atat mai putin tata. Viata mea este o continua suferinta, niciodata nu se va sfarsi.
-Te iubesc! se aude vocea lui dulce, rasunandu-mi in timpan, soptindu-mi de nenumarate ori aceste doua cuvinte, senzual la ureche, fiorii plimbandu-se prin corpul meu, o caldura interioara cuprinzandu-ma in totalitate. Ma intorc cu fata la el si ii sar in brate, spunandu-i ca si eu il iubesc. Lacrimile mele curg, ajungand pe spatele brunetului, plimbandu-se nestingherite. Mana lui se plimba pe spatele meu, incercand sa ma linisteasca, tinandu-ma strans la pieptul lui, simtindu-i inima cum bate cu putere, la unisol cu a mea. Daca si el ar muri, m-as sinucide, nu as suporta sa raman fara el, il iubesc atat de tare...
Poze...
Alejandro
Shiny
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile