Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life hidden in the shadows

Oare v`am cerut prea mult? Oare sa astept inca 2 comentarii? 2 comentarii pentru numele lui Dumnezeu :99: . Dar cum sunt eu asa de draguta si de modesta o sa pun capitolul ca si asa le am deja pregatite( :d ca am avut inspiratie si cum nu aveam ce face am facut vreo 4 capitole).

Capitolul II

O prostie facuta dintr-o greseala (I)

Tsunade's P.O.V

Stau in biroul meu, un birou modest, crem cu parchet de fag. O fereastra micuta cu jaluzele maro, biroul din lemn de fag, scaunul negru, din piele si doua scaune din metal in fata biroului. Pe birou am doua teancuri de hartoage care mai au putin si cad. Shizune, asistenta mea, o fata desteapta, frumusica cu parul drept, scurt pana la umeri, ochii negri ca doua margele, imbracata intr-o rochie neagra stramta pe corp, intra la mine in birou nu inainte sa ciocaneasca sis a primeasca acordul meu. Aceasta imi spune ca sunt cautata de Rika. Ii spun sa o cheme inauntru dar dupa sa spuna ca sunt ocupata si nu pot vorbi, iar daca este ceva urgent sa vina sa-mi spuna. Aceasta se inclina respectuos dupa care iese din birou nu inainte de a-mi ura o zi buna si o pofeteste pe Rik ainauntru. Fata ma salute, eu facand la fel dupa rugand-o sa ieie un loc sis a-mi spuna despre ce este vorba. Aceasta sa conforma si se puse pe scaunul fierbinte. Eu citeam tocmai acum dosarul ei in timp ce sorbeam dintr-o cescuta micuta, un lichid maroniu care ma ajuta sa nu adorm, caci la cate nopti nedormite am, acum m-as pune sa dorm dar nu pot, se nefericirea mea. Dau din mana ii semn sa vorbeasca in timp ce mai i-au o gura din cafea, dupa care las ceasca jos si citesc cu atentie doarul.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nume agenta: Tanaka

Prenume agenta: Rika

Date:

Nume real: HYUUGA

Prenume real: HINATA

Varsta: 20 ani

Data nasterii: 25-07-2010

Zodie: Fecioara

Misiuni: Gradul D: 3000
Gradul C: 1203
Gradul B: 500
Gradul A: 2040

Misiuni indeplinite: Gradul D: 3000
Gradul C: 1023
Gradul B: 499
Gradul A: 1940

Invatamanul urmat:
Scoala generala: Scoala Nr. 3
Liceu: Liceul ChaChang
Facultate: Facultatea de medicina din S.U.A

Experta in : - Arte martiale: Kung-Fu
Taijutsu
Judo

Limbi cunoscute: Japoneza 100%
Engleza 96%
Chineza 85%
Franceza 100%
Romana 100%
Italiana 100%

Sporturi practicate: Inotul
Volei-ul
Echiatie
Schi

Culori preferate: mov, negru, alb, vernil, ciclma

Anotimp preferat: Iarna
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

-Deci.. spun punand coatele pe birou, mainile le unesc, rezemandu-mi capul in ele si imi schimb privirea in una serioasa, ce doresti sa-mi comunici?
-Pai, as dori, daca a-ti putea spune dupa care se opreste, eu facandu-I semn cu mana sa continuie. Ne lasati intr-o vacanta micuta, de o saptamana? Spune aceasta dintr-o rasuflare fara a clipeasca sau alceva. Eu stateam ingandurata, nestiind ce sa fac. Ma uit la tanara care ma ruga din priviri sa spun un simplu "da".
-Pai, cine sunt eu sa stau in calea fericirii tale? Spun amuzata de situatia in care am fost pusa.
-Multumesc, nu o sa regretati ca ne-ati lasat si nu o sa facem probleme. Spune aceasta cu un zambet mare pana la urechi.
-Dar, spun schimbandu-mi privirea din un ablanda si calda in una rece si plina de ura, tanara vazandu-ma, inghiti in sec si incepu sa tremure, am o conditie spun cu o voce tare: Sa va distrati! Dupa care zambesc amuzata de tanara care mai avea putin si murea pe loc. Aceasta dadu afirmativ din cap si vru sa plece dar ii spun serios sa aiba grija. Aceasta spuse serioasa sa nu imi fac griji si imi mai multumi inca o data dupa care pleca.
Eu imi reluez ce faceam pana acum inca amuzata de sperietura care a tras-o tanara. Hinata. Amuzanta tanara. Imi spun in minte cu un zambet micut pe buze.
[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara

Răspunsuri în acest subiect
Life hidden in the shadows - de Sho-Yo - 02-08-2011, 11:55 AM
RE: Life hidden in the shadows [ +18 ] - de Sho-Yo - 09-08-2011, 09:37 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Lost hope hidden in the dark .. Kyandi. 10 6.001 29-08-2012, 09:26 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  Drugged With Desires l: Hidden Feelings Miky sweetie :3 55 43.134 04-01-2012, 12:21 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Shadows and Dust [+16] Kita 30 20.040 28-11-2009, 04:44 PM
Ultimul răspuns: .Anne

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)