Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

More violent than death

Buna.Va multumesc de comentarii.Am revenit cu capitolul 2.Va astept sa va spuneti parerile.:*

Capitolul 2:"Intrare prin efractie"

Inchid ochii si incerc sa prind curaj.Deschid ochii abia cand vocea unui baiat imi rasuna in cap: "Intra Ali,nu manacam oameni!"Ochii imi rman fixati in
verdele smarald din ochii lui.Mi.am ridicat privirea spre parul sau negru,dezordonat,varfurile fiindu-i rosiatice.Zambeste.Ezit.Doar nu credea ca-i voi
zambi,si sa par o idioata?
Incerc sa trec pragul,inca cu privirea la mica incapere ocupata cu tipi beti,insa ceva ma impiedica.Imi cobor privirea.Jos era Jasen Carmelison cu un pahar
de tarie in mana si cuo tigara Slim in cealalta.Parul ei,lung,balai,se taraia de pragul usii.O priveam cum,cu greu,inghitea cate o gura de vodka din
paharul ei.Tu glumesti?Jasen Carmelison?Jessy cea cuminte si dragalasa?De cand o stiu pe fata asta, era fitoasa liceului.Cu 2 ani mai mare decat mine,
mereu baietii isi intorceau capul dupa ea si fluierau.Avea doar note de 10, iar familia ei,bogata era foarte mandra de ea.Insa,acum nu.i mai vedeam rochiile
scurte pana la genunchi si pantofii Gucci.Acum era imbracata cu o jacheta neagra de piele.
Isi ridica ochii capriu inchis cu o nunanta verzuie,fiind manjita de negru in jurul lor.Abia cand isi da seama cine sunt incepe sa rada in hohotete.
Bineinteles..era un ras fortat..sau cel putin asa credeam eu.
-Tu?Tu esti marea bunaciune despre care vorbeau toti?Alissa Vent?Papetiiic.Incepe sa rada din nou, de data asta cu pofta,iar paharul alunecand-ui din mana.
Isi da parul din ochi si apoi spune:Poti sa treci!Drumul este liber.Imi afiseaza un zambet ironic,dupa care traversez pragul.
Totusi nu stiu nici macar ce cautam aici,intr-un apartament situat la periferia orasului,cu niste betivi.Nici macar nu vroiam sa fiu aici!Sa nu mai spun ca
nici nu stiu de ce nu trebuia sa fiu vazuta..sau auzita.
Doryn,baiatul de care-mi placuse in clasa a 6-a,spaima generalei,acum imi zambeste ridicand din sprancene,si imi inmaneaza un pahar de bere.L-am agatat de
mana.
-Ce naiba facem aici?
-Petrecem!
-Fara muzica?
-Atunci..pune muzica.Zise el cu un zambet fortat.
Mi-am scos prorpiul BlackBerry Curve 8900 si pe melodia "Almost Easy" al trupei Avenged Sevenfold a inceput petrecerea.
Zach a venit langa mine si mi-a aratat ce cumparase.Era un pliculet plin de praf.Clar,avea de gand sa ma drogheze.Pacat ca nu o voi face.
*
Mark,brunetul cu ochii verzi,imi facu din ochi in timp ce eu il pipaiam continuu.Imi zambi entuziasmat si isi lipi mainile de fata mea rotunda.Dupa ce l-am
sarutat profund,mi-am cuprins paharul de bere,cu mana stanga,si am inceput a rade.Probabil si praful isi facuse efectul miraculos.Nu numai ca nu-mi mai
simteam durerea piciorului,care adineauri ma innebunea,dar aveam si vedenii cu sute de fluturi.
Grigori cu Zach si Doryn erau tavaliti pe jos,alaturi de Jassy care face topless la lumina becului.Grigori isi baga mana in pantalonii sai, probabil de
marimea xxl si incepu..sa..ei bine isi incepuse munca.Doryn ii dadu una peste chelie si incepura amandoi sa rada pe nerasuflate.
Mark imi sufla usor in ureche si apoi ma tavali pe jos cu mana pusa pe fundul meu.Tricoul sau ,verde smarald,la fel ca ochii sai,era pe jos,la fel ca maieul
meu negru decoltat.Eram peste el,ii simteam aroma dulce care ma innebunea,cand..o sirena se auzi in noapte.
Mainile lui Zach,au ajuns in parul sau saten deschis.
-Se pare ca e timpul de plecare.
Inca nu simteam pericolul.Radeam.
*
4:50. Mark cobora scarile cu mine in spate,in timp ce vomitam tot din mine.
-Ar trebui sa o invatati sa nu mai bea asa mult,spuse Mark scarbit.
Jassy era carata de catre Grigori care avea destula forta sa ridice si 200kg,probabil.Asa ca cele 45 de kg ale lui Jassy nu-i cauzau probleme.
Deschid gura si zic printre rasete:
-Eu..zic ca trebuie sa iesim prin spate.Fluturandu-mi parul rosu vopsit,pana in fata lui ZAch.
-Asta si faceam.
La iesirea din spatele blocului era un barbat, inalt cam de 1,80-1,83 imbracat tot in negru, destul de dubios pot spune..Dar..noi nu l-am bagat de seama,am
mers in continuare,oricum nu puteam simti vreun pericol.
*
Am fugit cat ne tineau picioarele,sau ma rog,Mark ca eu nu puteam nici sa ma tin pe picioare.
-Ali..spuse Mark printre gafaituri,..mai este o strada si ajungi acasa.Te superi daca ajungi singura pana acolo?Avem niste treaba de rezolvat.
-Mda,bine.
Dadu aprobator din cap,ma lasa jos si a disparut in umbra noptii.
Migrena imi controla acum,intreg capul,varsaturile imi invadau gura,iar ameteala ma coplesise.Piciorul incepea sa se dezmorteasca ,iar durerea incepea
sa-si faca aparitia.Ma tineam strans de un gard din sarma.Picaturile de sange cadeau..si cadeau siroaie.
Cum mergeam,sau mai bine zis, cum incercam sa merg..am observat in fata casei mele barbatul dubios,imbracat in negru cu un cutit la talie,prins de
curea,de la iesirea din spatele blocului.
Nu mai era cale de scapare..doar norocul ma mai putea ajuta.

Răspunsuri în acest subiect
More violent than death - de FuckEverything - 30-07-2011, 11:11 PM
RE: More violent than death - de crazy little red - 01-08-2011, 08:14 PM
RE: More violent than death - de Fără idei - 02-08-2011, 11:35 PM
RE: More violent than death - de FuckEverything - 07-08-2011, 12:36 PM
RE: More violent than death - de Fără idei - 08-08-2011, 07:52 AM
RE: More violent than death - de FuckEverything - 02-09-2011, 08:14 PM
RE: More violent than death - de FuckEverything - 13-10-2011, 10:54 PM
RE: More violent than death - de Daria - 15-12-2011, 11:07 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubeste-ma violent dar, ucide-ma cu tandrete Elena. 4 5.339 05-01-2010, 04:13 PM
Ultimul răspuns: candy_cane

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)