06-08-2011, 01:23 AM
Buna dupa cum ti-am promis inainte de a posta am venit sa comentez si sincer cam am ce comenta. Pai in primul rand nu ai spatiu intre propozitii si nici intre virgule, in al doilea rand ai cuvinte pe care le scrii asa -cuvant- ar trebui sa le bagi in ghilimele sau sa le lasi spatiu intre celelalte cuvinte ca nu se prea intelege la ce te referi si se incurca intre ele si in al treilea rand ai multe greseli de tastare si unele de exprimare. Dupa cum bine am observat si ti-am si zis sa nu mai folosesti prescurtari in capitole pentru ca nu arata bine. Acum partile pozitive pai imi place ideeea cu trupa si cu parintii care nu ii dau voie fetei sa faca parte din ea dar trebuie sa adaugi mai multa descriere a personajelor gen par, ochi sau imbracaminte ma rog chestii deastea. Un sfat ca sa iti dai seama la ce ma refer intra si la alti useri si cautale ficurile iar dupa ce le vei citii iti vei da seama. Pai daca te-am suparat imi poti spune ca pe mine nu ma doare dar eu sper ca nu am facut-o adica si eu am primit comuri mai rele ca asta si mai critice dar stii cum se spune asa afli ce sa nu faci pe viitor. Pai eu sper ca ma vei anunta cand pui next-ul si cam atat bye bye.
http://farm3.static.flickr.com/2496/4202...a4a1_b.jpg
infrunt furtuna si ma gandesc
oare cat mai trebuie sa supravietuiesc
visele se sting usor
la fel ca un gand de dor
se duc departe si dispar
ca umbra dintr-un suflet amar
si nu raman decat regrete
fara sperante sau chiar secrete
lolix kid, chibi-ul lui lolix
infrunt furtuna si ma gandesc
oare cat mai trebuie sa supravietuiesc