Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

sakura and sasuke(zambete ce palesc)

OK....deci sper sa-mi iasa ceva ...e primul deci m-ai am de invatat.. :D :D SAKURA AND SASUKE "ZAMBETE CE PALESC" CAP 1 "E TRIST" Eram putin nedumerita dupa faptele pe care le-am facut si tot odata trista . Aveam puterea pisicii care ma stapanise...astefel mi-am ucis ambele surori,pe Ebina pentru ca dorea sa-mi fure puterea apoi sa se lepede de mine ...iar pe Saya desii ma iubea ,ne-a omorat parintii lasandu-ma singura in pustiu suferind de mica.. . Dar pentru ce am facut sen-seiul ma ura ....o iubise pe Saya iar eu iam luat ce avea mai de pret Ca sa pot uita tot ...am fugit de privirile reci ale tuturor !! Ajunsa la un copac cu merii .....m-am urcat in el ...insa o mana calda mi-a atins umarul .... - Hey..ce cauta o fetita ca tine aici ?...ai putea sa cazi (rostii vocea) iar eu mi-am dat seama cine era ... - Mmmm...o luam de la capat ..ca atunci cand ne-am cunoscut?Sasuke? - Ti-ai dat seama cine sunt fara sa ma vezii nu? - Cine nu ti-ar cunoaste vocea (spun eu putin de sus ) - Mdea...te-am avertizat daca cazii nu-i vina mea (rostii acesta apoi pleca ) Sasuke era genul de om caruia nu-i pasa de nimic si de nimeni ....eu eram exceptie sau cum ....nici nu prea intelegeam - Dar de ce?? ma tot intrebam eu - Pentru ca tine la tine poate ..(zice o voce calda ) - Aaaa...(si am cazut) vazand ca era doar Hinata ..asta ma usura putin - Ridicate Sakura .daca te vede Sasuke va spune ca el a avut dreptate si nu cred ca vrei asta!! - AA..da dar Hinata ce cauti aici? - Am vanit sa te caut ..toata lumea te cauta ..haide se insereaza! - Bine ..sa mergem... In drumul spre casa Hinata discuta ceva cu NARUTO ..parea ceva interesant caci amandoi erau cufundati in discutie ..iar ochii hinatei sclpeau de bucurie atunci cand il privea pe Naruto,in spatele meu era Sasuke ,insa desii doream sa-l privesc nu puteam de oarece m-ar fii respins cu privirea aceea rece si cruda . -Deodata ..cineva ma prinse de mana ..era Sasuke .. - Ssaa..ssuu..kee ce faci? (spun eu putin speriata) - Stai pe loc lasa-i sa mearga inaite ...(a zis acesta apropiindu-se de mine soptindu-mi la ureche[ ..Simteam fiorul iubirii parca pluteam Apoi o liniste ne-a cuprins pe amandoi ..acesta se apropie de mine ...incat ii simteam respiratia ...si fara sa-mi dau seama buzele noastre s-au contopit intr-un sarut ...ma simteam ciudat dar parca zburam..in acelasi timp Cand el a rupt sarutul a disparut fara sa mai spuna nimic intr-un nor de fum. - Sasuke unde naiba esti ?...tipam eu,iar pe abrazul meu sa prelins o lacrima Am alergat ca o nebuna spre casa plangand si chiar daca simteam ca sunt urmarita nu mi-a pasat ..nu mi-am intors privirea .. Ajunsa acasa m-am pus in pat plangand , apoi nu mai stiu ce sa intamplat caci am adormit cu lacrimile pe chip......

Răspunsuri în acest subiect
sakura and sasuke(zambete ce palesc) - de sharma_sakura - 05-08-2011, 08:06 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 2.982 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.419 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 8.767 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.634 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 15.659 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) Extreme Colors 20 15.723 13-07-2009, 08:59 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sakura&Sasuke Yuki4ever 15 12.241 11-07-2009, 03:21 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) Ely-chin 48 53.867 22-06-2009, 05:11 PM
Ultimul răspuns: Yumina
  O viata de adolescent(a story about sasuke and sakura) Annya 67 77.076 17-03-2009, 05:25 PM
Ultimul răspuns: Isis-Zeita iubirii
  Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) :XDark~Sakura~Angel:* 31 40.417 28-02-2009, 12:38 PM
Ultimul răspuns: Drama Queen

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)