02-08-2011, 09:51 PM
Buna ^^
Incep cu greselile de tastare:
sa fie at de zgarcita - atat
balului cad Aghata - cand
intalnii - intalni
sediua - sediu
scrisaorea - scrisoarea
carea - care
mineca - maneca
primdem - prindem
poftele in tocmai - intocmai (in contextul tau)
deslusii - deslusi
cumde - cum de
Actiunea e ok, dialogul la fel. Mi se pare ca te pricepi la a scrie povesti politiste. Imi place faptul ca stii sa creezi suspans. Cred ca pe asta se bazeaza in mare parte cartile de acest gen. Sunt foarte curiosa sa aflu cine este criminalul, deoarece nu am nici cea mai vaga idee, si de asemenea vreau sa vad cum va decurge povestea dupa ce acest caz va fi rezolvat, asta in cazul in care toata povestea nu se bazeaza doar pe acest caz.
Pe mine una povestea ma duce cu gandul la cartile autorei Agatha Christie si la personajul principal, Poirot.
Imi place, deci spor la scris in continuare :P
Incep cu greselile de tastare:
sa fie at de zgarcita - atat
balului cad Aghata - cand
intalnii - intalni
sediua - sediu
scrisaorea - scrisoarea
carea - care
mineca - maneca
primdem - prindem
poftele in tocmai - intocmai (in contextul tau)
deslusii - deslusi
cumde - cum de
Actiunea e ok, dialogul la fel. Mi se pare ca te pricepi la a scrie povesti politiste. Imi place faptul ca stii sa creezi suspans. Cred ca pe asta se bazeaza in mare parte cartile de acest gen. Sunt foarte curiosa sa aflu cine este criminalul, deoarece nu am nici cea mai vaga idee, si de asemenea vreau sa vad cum va decurge povestea dupa ce acest caz va fi rezolvat, asta in cazul in care toata povestea nu se bazeaza doar pe acest caz.
Pe mine una povestea ma duce cu gandul la cartile autorei Agatha Christie si la personajul principal, Poirot.
Imi place, deci spor la scris in continuare :P