01-08-2011, 07:26 PM
Buna ^^ M-a atras titlul asa ca m-am gandit sa trec si eu pe aici. Se pare ca e politista si cum zilele trecute am citit Zece negri mititei si Crima din orient express am chef sa mai citesc chestii de genul asta :P
Asa, prologul mi se pare interesant, m-a facut curioasa. Ai scris doua cuvinte cu doi de i acolo. Fata despre care se vorbeste acolo va rezolva acel caz sau ma insel?
Modul tau de a povesti, desi e la persoana a treia imi place. Descriere ai avut, in cea a sentimentelor nu ma bag deoarece din cate am observat in cartile politiste nu apar asa multe desrieri ale sentimentelor.
Imi place personalitatea personajului principal, foarte sigura pe ea.
Actiunea a fost ok, dupa parerea mea.
Ideea unui caz ce nu poate fi rezolvat ma intriga si sunt curioasa cum aceasta fata, de doar 12 ani, o va rezolva.
Inca o chestie, cand folosesti numele unor institutii ca LAPD ar fi o idee buna sa pui la sfarsitul capitolului ce inseamna. Ar fi mai usor pentru cititor.
Cam atat, astept continuarea :)
Asa, prologul mi se pare interesant, m-a facut curioasa. Ai scris doua cuvinte cu doi de i acolo. Fata despre care se vorbeste acolo va rezolva acel caz sau ma insel?
Modul tau de a povesti, desi e la persoana a treia imi place. Descriere ai avut, in cea a sentimentelor nu ma bag deoarece din cate am observat in cartile politiste nu apar asa multe desrieri ale sentimentelor.
Imi place personalitatea personajului principal, foarte sigura pe ea.
Actiunea a fost ok, dupa parerea mea.
Ideea unui caz ce nu poate fi rezolvat ma intriga si sunt curioasa cum aceasta fata, de doar 12 ani, o va rezolva.
Inca o chestie, cand folosesti numele unor institutii ca LAPD ar fi o idee buna sa pui la sfarsitul capitolului ce inseamna. Ar fi mai usor pentru cititor.
Cam atat, astept continuarea :)
![[Imagine: air_gear_by_zzfoxzz-d31fttj.png]](http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/297/b/2/air_gear_by_zzfoxzz-d31fttj.png)