01-08-2011, 11:15 AM
Buna,
Ma bucur ca ai reusit sa aduci continuarea si stai linistita caci sunt greseli chiar foarte...putine, foarte rar am vazut cate ceva gresit. Cat despre descriere, pot spune, scumpo, tu ai asa ceva, acetiunea nu e grabita dar dialogul este..... bun, nu excese de cuvinte fara rost sau sec. Sasuke, credeam ca ai omorat-o dar se pare ca o iubesti si cum s-a mai spus mai ^ , daca ea il iubeeste, el o iubeste de ce nu se casatoresc caci exista multi care se despart si dupa se casatoresc cu altii si mai fac si un copil si Sasuke era sa o faca cu Hinata dar nu a facut-o ceea ce imi place. Si din cate am inteles eu, Hinata dorea sa o faca cu Sasuke caci il place? Oricum, deabia astept continuarea si te :* dulceee, cat pot eu.
Oricum, iti urez, in momente de criza, muuuu-lta inspiratie caci multi au nevoie si putin spor la scris!
![[Imagine: 445775bigthumbnail.jpg]](http://img710.imageshack.us/img710/8749/445775bigthumbnail.jpg)
E trist cand stii ca tot ce`a fost s`a terminat.....E trist cand stii ca tot ce`aveai..s`a spublerat! E trist cand stii ca tot ce`a fost...a devenit...O simpla AMiNtiRe, o pata de iubire...Si inca`ncerci s`o iei de`la`nceput.. dar in zadar! incerci tu iara....Negrii, ochi, abis, inchis fara de scapare! Nu incerca tu iara sa te`mpaci! cu gandul ca o sa mai fii~atat! Impaca`te cu`a tau gand si restu il omoara