Vai, cat ma bucur ca ai inceput un fic yaoi, asa e mai bine, perfect pentru mine (doar stii ca voiam sa citesc ceva si de la tine). Nu imi pare rau ca m-am apucat, ba mai mult, ai un stil superb. Nicio greseala, nimic, iar modul tau de exprimare e frumos. Folosesti cuvinte frumoase, care mie nu-mi vin in cap niciodata, de exemplu. Adica le imbini placut. Nu pot sa zic ca am inteles mare lucru din prolog, pentru ca a fost micut si sper ca capitolele vor fi mai mari, sa am de unde savura aceste randuri impecabile. Arth, nu am intalnit asa nume, dar imi place la nebunie. Am inteles ca e un tip rece, fara scrupule si isi bate joc intr-un fel sau altul de Yarin. Yarin mi-a placut din prima, chiar si din poze - preferatul meu. Pare sensibil si are nevoie de dragoste, de caldura. In fine, nu mai comentez mult.
Cert e ca PRESIMT ca o sa-mi placa la nebunie acest fic.
Succes si la cat mai multi cititori, dear.
ps: si poza cu Kurt imi place mult!
ps2: de titlu nu am zis nimic, dar mi-a inspirat tristete. Sper sa fie happy-end si sper sa nu-mi vars toate lacrimile pe parcurs, in caz de planuiesti una ca asta. Eu sunt sensibila din cale-afara si pot plange chiar si la ficuri.
ps3: un singur sfat sau mai bine zis o cerere disperata, pune cont mai repede, vreau sa vad despre ce merge vorba!
Cert e ca PRESIMT ca o sa-mi placa la nebunie acest fic.
Succes si la cat mai multi cititori, dear.
ps: si poza cu Kurt imi place mult!
ps2: de titlu nu am zis nimic, dar mi-a inspirat tristete. Sper sa fie happy-end si sper sa nu-mi vars toate lacrimile pe parcurs, in caz de planuiesti una ca asta. Eu sunt sensibila din cale-afara si pot plange chiar si la ficuri.
ps3: un singur sfat sau mai bine zis o cerere disperata, pune cont mai repede, vreau sa vad despre ce merge vorba!