12-07-2011, 11:49 PM
Opa...de cand tot promiti ca treci la yaoi si uite ca in sfarsit ai ajuns si aici. Ce pot sa zic inafara de bine ai venit printre noi:*:* Ma bucur ca te-ai hotarat in sfarsit sa te apuci de scris la sectiunea asta. Ai potential mult si trebuie sa-l pui in valoare, iar pentru asta trebuie sa continui sa scri, caci doar asa te vei perfectiona. :*:*
Stiu ca am ramas in urma la celalalt fic al tau si promit k zilele astea voi recupera, dar chiar si asa am putut sa observ micile diferente (nu ma refer la genul povestirii evident, ci la felul tau general de a scrie) si pot spune ca ai evoluat mult de cand ai postat primul cap din "Life hurts"
Felicitari! Inceputul e promitator si starneste curiozitatea. In mare, prin doar cateva cuvinte ai reusit sa ne desenezi un profil general al personajului pricipal(banuiesc eu)...imi place :X
ai adus si poze...si mai bine
Acum nu mai ramane decat sa aduci nextul :*:* (sa nu intarzii prea mult)
Stiu ca am ramas in urma la celalalt fic al tau si promit k zilele astea voi recupera, dar chiar si asa am putut sa observ micile diferente (nu ma refer la genul povestirii evident, ci la felul tau general de a scrie) si pot spune ca ai evoluat mult de cand ai postat primul cap din "Life hurts"
Felicitari! Inceputul e promitator si starneste curiozitatea. In mare, prin doar cateva cuvinte ai reusit sa ne desenezi un profil general al personajului pricipal(banuiesc eu)...imi place :X
ai adus si poze...si mai bine
Acum nu mai ramane decat sa aduci nextul :*:* (sa nu intarzii prea mult)
"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
![[Imagine: chibi_5001.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_5001.gif)
, chibi-ul lui