12-07-2011, 07:52 PM
*Saint Ocea
Iti multumesc pentru atentionare nu o sa se mai repete^^
Deci sa iti raspund la intrebari....
*Scrii?Dacă da, ce?
Dap scriu, ca orice scriitor scriu ficuri SasuSaku^^ dar nu sunt cine stie ce daca vrei sa vezi unul cat de cat reusit adaugama in lista de mess^^
*Desenezi? Dacă da ne arăţi şi nouă 4?
Err....de desenat poi nu prea ma dau in vant,nu am cine stie ce desene,dar o sa aleg cateva si o sa vi le arat^^
*Carte favorită?
Cartea care mi-a ,,marcat'' viata a fost ~~~Mandrie si Prejudecata~~~ de J. Austen ajungand sa o citesc de 7 ori
*Film favorit?
Nu am unul anume,imi plac comediile/actiune/romace/drama gen Titanic
*Personaj anime favorit? De ce?
Personaj anime poi la mine ar cam fi Naruto[da ciudat si eu cika sunt de Sasuke-_-" sunt ciudata] De ce? Pentru pur si simplu este ca mine se distreaza cat poate,isi apara prieteni,etc^^
*Culoarea ochilor?
Verzi albastrui o combinatie ciudata>.< exact ca mine...
*Culoare favorită?
Violetul.
*Ai auzit de Legend of the seeker?
Nu dar o sa ma interesez
Multumesc pentru Bun Venit
Iti multumesc pentru atentionare nu o sa se mai repete^^
Deci sa iti raspund la intrebari....
*Scrii?Dacă da, ce?
Dap scriu, ca orice scriitor scriu ficuri SasuSaku^^ dar nu sunt cine stie ce daca vrei sa vezi unul cat de cat reusit adaugama in lista de mess^^
*Desenezi? Dacă da ne arăţi şi nouă 4?
Err....de desenat poi nu prea ma dau in vant,nu am cine stie ce desene,dar o sa aleg cateva si o sa vi le arat^^
*Carte favorită?
Cartea care mi-a ,,marcat'' viata a fost ~~~Mandrie si Prejudecata~~~ de J. Austen ajungand sa o citesc de 7 ori
*Film favorit?
Nu am unul anume,imi plac comediile/actiune/romace/drama gen Titanic
*Personaj anime favorit? De ce?
Personaj anime poi la mine ar cam fi Naruto[da ciudat si eu cika sunt de Sasuke-_-" sunt ciudata] De ce? Pentru pur si simplu este ca mine se distreaza cat poate,isi apara prieteni,etc^^
*Culoarea ochilor?
Verzi albastrui o combinatie ciudata>.< exact ca mine...
*Culoare favorită?
Violetul.
*Ai auzit de Legend of the seeker?
Nu dar o sa ma interesez
Multumesc pentru Bun Venit
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile