10-07-2011, 11:09 PM
Hehe. Hallooo~ !
Văd că eşti din Germania - o ţară pe care o ador foaaarte mult şi m-aş muta acolo dacă nu mi-ar plăcea aşa mult Londra. Mi s-a părut că eşti o persoană foarte interesantă şi, deşi s-au pus destule întrebări, mai am şi eu câteva : - " .
1. În ce ţări ai mai călătorit? :]]
2. Te dai pe snowboard sau skateboard? - yap, ador sporturile astea două :]]
3. ÃŽÅ£i plac pisicile? : D
4. Cum e acolo?
5. Care este melodia ta favorită de la Sonata Arctica & Nightwish & Metallica & Guns? ;]]
Oricum, germana nu e o limbă grea, părerea mea. Actually, mi se pare uşoară având în vedere că am avut probleme şi cu franceza şi spaniola. :]] Până la urmă, germana pare cea mai uşoară.
Păiii, distracţie plăcută pe forum şi să-ţi faci muuulţi prieteni!
Văd că eşti din Germania - o ţară pe care o ador foaaarte mult şi m-aş muta acolo dacă nu mi-ar plăcea aşa mult Londra. Mi s-a părut că eşti o persoană foarte interesantă şi, deşi s-au pus destule întrebări, mai am şi eu câteva : - " .
1. În ce ţări ai mai călătorit? :]]
2. Te dai pe snowboard sau skateboard? - yap, ador sporturile astea două :]]
3. ÃŽÅ£i plac pisicile? : D
4. Cum e acolo?
5. Care este melodia ta favorită de la Sonata Arctica & Nightwish & Metallica & Guns? ;]]
Oricum, germana nu e o limbă grea, părerea mea. Actually, mi se pare uşoară având în vedere că am avut probleme şi cu franceza şi spaniola. :]] Până la urmă, germana pare cea mai uşoară.
Păiii, distracţie plăcută pe forum şi să-ţi faci muuulţi prieteni!
Metal was here.
I\'ll start to worry when I\'m dead.