09-07-2011, 05:01 PM
Hellou!
Let"s see now mistakes hmm:
Sublimă această idee, a unei dragoste interzise, ca să-i spunem aşa, unde personajul principal, sau unul din ele, Sophia, a dorit o dragoste totală adevarată, faţă de partenera sa, care îi era opusă din p unct de vedere social, dar nu a reuşit, deoarece, Kim şi-a dat seama că nu este posibil, că o doare prea mult s-o vadă pe Sophia cât de uşor poate ajunge ca ea. Da e dureros mai ales pentru Kim, căci ea nu poate încerca o astfel de schimbare.
Kim , sau zeul, cum e preamărită, e denumită astfel căci tinde spre valorile, sau dă dovadă de valorile de care Sophie nu s-a putut agăţa, şi astfel cu jautorul zeului, ea crede că va reuşi.
În final, nu reuşeşte, este părăsită, realizează erorile, şi se resemnează.
Nice text, I"m impressed.
Keep up the good work!
Let"s see now mistakes hmm:
Citat:Mi s-a intamplat ca atunci cand priveam in oglinda sa nu-mi recunosc chipul,sa nu recunosc persoana
Citat:Totul a inceput intr-o seara posomorata cu un cer inlacrimat ca aceasta
Citat:Tu erai indrazneata si mereu tindeai spre la mai mult,
Citat:Lacrimi al caror gust nu il mai simtisem de mult.
Citat:Mi s-a intamplat ca atunci cand priveam in oglinda sa nu-mi recunosc chipul
Sublimă această idee, a unei dragoste interzise, ca să-i spunem aşa, unde personajul principal, sau unul din ele, Sophia, a dorit o dragoste totală adevarată, faţă de partenera sa, care îi era opusă din p unct de vedere social, dar nu a reuşit, deoarece, Kim şi-a dat seama că nu este posibil, că o doare prea mult s-o vadă pe Sophia cât de uşor poate ajunge ca ea. Da e dureros mai ales pentru Kim, căci ea nu poate încerca o astfel de schimbare.
Kim , sau zeul, cum e preamărită, e denumită astfel căci tinde spre valorile, sau dă dovadă de valorile de care Sophie nu s-a putut agăţa, şi astfel cu jautorul zeului, ea crede că va reuşi.
În final, nu reuşeşte, este părăsită, realizează erorile, şi se resemnează.
Nice text, I"m impressed.
Keep up the good work!
I've been wrong, I've been down
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*