05-07-2011, 02:37 AM
Deci îmi place la nebunie... Dar să știi că am găsit o greșeală, probabil singura, dar nu vreau să fie totul perfect, trebuie să comentez ceva, nu. Deci greșeala este...frumose în loc de frumoase, probabil ți-a scăpat, dar acum mă simt rea și critic asta...
Acum să lăsăm "gigantica" greșeală la o parte și să-ți spun că ai făcut un capitol uimitor. De ce? Pentru că asta știi tu să faci, să impresionezi cititori cu capitolele tale. Ador cum descrie peisajele și sentimentele fetei. Îmi place că nu te bazezi prea mult pe dialog, și narațiunea este foarte faină.
Ce să mai spun, vreau cât mai repede nextu și aștept să văd cu ce îți vei mai uimi cititori.
Îmi doresc să vină cât mai repede, şi baftă la scris.:bye:
Acum să lăsăm "gigantica" greșeală la o parte și să-ți spun că ai făcut un capitol uimitor. De ce? Pentru că asta știi tu să faci, să impresionezi cititori cu capitolele tale. Ador cum descrie peisajele și sentimentele fetei. Îmi place că nu te bazezi prea mult pe dialog, și narațiunea este foarte faină.
Ce să mai spun, vreau cât mai repede nextu și aștept să văd cu ce îți vei mai uimi cititori.
Îmi doresc să vină cât mai repede, şi baftă la scris.:bye: