Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

♂Pe Culmi Interzise ♂ (+18)

Mersi ca m-ai anuntat sweety si imi pare rau ca vin asa tarziu, dar de abia acum m-am trezit :))

Ha, cata nesimtire pe Randy sa nu il duca pe Dylan acolo si sa stea cu prietenul sau sa vorbeasca. Hmm, si Daniel asta inca mi se pare asa suspect si rautacios, pervers...uhm, intelegi tu ce vreau sa zic, dar imi place si nu in acelas timp >.< Anyway, m-a amuzat faza cand ai zis ca s-a asezat picior peste picior, ca o doamna sau domnisoara :)) Incercam sa imi imaginez pozitia, a mers, apoi cand l-am auzit ca vorbeste cu "frate"... Toate imaginile mi s-au spulberat :)) Inca ceva... Saracul Chris -.-
Voiam sa spun ceva si de greselutele de tastare, dar se pare ca s-au zis mai sus si nu are rost sa ma repet xD Oricum nu aveam chef sa vorbesc de gramatica :]]
Citat:- Baieti, baieti, stati mai usor ca ma tentati si s-ar putea s-o facem in trei, iar cu marimea mea va garantez ca nu va obisnuiti usor.
Oh, doamne, ce mi-a placut replica asta a lui Randy, a fost asa perversa :perv:.

Dylan e atat de dulcic, sigur este uke-le meu preferat :"> Cand i-a oferit primul sarut prietenului sau, nu numai el a ramas surprins, ci si eu. Ei bine, Randy a fost cam porcusor ca l-a lasat sa bea acolo, la club, dar eu una nu regret deloc ca e beat. Cu siguranta nu ar fi facut nimic din ce a facut in capitolul asta daca era mort xD
Citat:- Ai adormit?!?.....Hai sa-mi fut o palma.
Oh, Dumnezeule, asta a fost... Pff, nu stiu, si de ras dar si de plans. Nu imi vine sa cred ca pisoiasul a adormit asa repede. Si nu imi mai vine sa cred ca scena la care am visat eu s-a terminat asa brusc. Weee T^T Oricum, pentru incaput a fost bine :*
Sper ca nu m-am intins prea mult. Anyway, astept nextul, ca de fiecare data, sweety :*!

Răspunsuri în acest subiect
RE: ♂Pe Culmi Interzise ♂ (+18) - de Rain - 02-07-2011, 12:02 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Placeri interzise Prevented :D 1 2.469 17-10-2013, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Nero19
  [Yaoi] Pe culmi inalte hiimera 11 9.371 26-06-2013, 07:01 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  TendinÈ›e Interzise (+18) Wolves 255 68.933 02-09-2011, 08:52 PM
Ultimul răspuns: AbiiShu'
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 4.392 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Zei printre muritori ~Vise interzise~ Strawberry*Lipstick* 0 2.513 18-12-2009, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Strawberry*Lipstick*
  Sunetul unei iubiri interzise(shounen-ai) Mitsukai Yoru 5 4.833 18-08-2008, 09:58 AM
Ultimul răspuns: Nidryne

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)