Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

♂Pe Culmi Interzise ♂ (+18)

Ai uitat să precizezi că capitolul e din partea lui Randy, de data asta. Te-aş sfătui să verifici de două ori nextul înainte de postare şi să nu te grăbeşti. Acum să mă apuc de citit.
Mai pe scurt frumuşelul meu s-a îmbătat lulea şi face probleme deja. Cine dracu l-a pus să bea atâta wisky, e doar vina lui! Cred că a doua zi dimineaţă sau când naiba se va trezi, se va simţi extrem de ruşinat, la cât de sensibil este.
Măcăr bine că Randy e cu mintea liberă şi îl scoate de acolo. A fost frumoasă partea când mai nu s-a pierdut în ochişorii albaştri ai argintiului.
Omg, el nu vrea să plece. Se pare că omul beat chiar are curaj, aşa cum se spune în societate =)) curaj stupid! Dylan nu îşi dă seama despre ce vorbeşte şi situaţia devine jenantă. Nu se mai duc, cu aşa prieteni e imposibil să ieşi din club. Randy a acceptat să rămână şi i-a dat cartonaş verde nebuniciului ăla mic şi beat. Dar bine că e obosit şi nu s-a apucat de prostii.
Două săruturi în întreg capitolul. Mi-a placut cât primul atât şi al doilea. Pe cel dintre Dani şi Chris l-ai descris foarte frumos şi mai cu amănunte, mi-a plăcut. Vai, scenele astea mă omoară, la cât de apetisante sunt. Dylan - motănaş, nu e în stare să perceapă ce se petrece şi ce se discută în faţa lui acum. Păcat.
Eh, acum nu se simte bine. S-a trezit un pic. Nu cred că avea nevoie de cafea cu lapte, ci de apă minerală cu lămâie mai degrabă. Aşa, ai multe greşeli, de obicei nu mă leg, dar am dat de una serioasă şi nu pot să tac. Îmi spui mie, de când Dylan e brunet la noi? Am scăpat eu vreo fază? E cu părul argintiu!
Citat:Ajungand in apartament imi las cheile si telefonul, un nokia E 63, pe masa de sticla din sufragerie si ma indrept cu brunetul in brate spre dormitorul meu.
Fii atentă la astfel de greşeli, nu le mai lăsa să scape, nu dau bine ficului. Mai departe, Dylan a nimerit în apartamentului perversului de Randy. Încă un sărut, a fost perfect! Sunt sigură că aducându-şi aminte a doua zi, Dylan va muri de ruşine.
Vrea, vrea, dar a adormit. Perfectă faza, să mori de râs nu alta! Bine că nu au ajuns atât de departe, mă bucur. Interesant next, mi-a plăcut, dar ar fi bine să-l verifici, pentru că ai greşeli.

Răspunsuri în acest subiect
RE: ♂Pe Culmi Interzise ♂ (+18) - de Wolves - 02-07-2011, 03:18 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Placeri interzise Prevented :D 1 2.598 17-10-2013, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Nero19
  [Yaoi] Pe culmi inalte hiimera 11 9.878 26-06-2013, 07:01 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  TendinÈ›e Interzise (+18) Wolves 255 77.938 02-09-2011, 08:52 PM
Ultimul răspuns: AbiiShu'
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 4.699 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Zei printre muritori ~Vise interzise~ Strawberry*Lipstick* 0 2.621 18-12-2009, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Strawberry*Lipstick*
  Sunetul unei iubiri interzise(shounen-ai) Mitsukai Yoru 5 5.097 18-08-2008, 09:58 AM
Ultimul răspuns: Nidryne

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)