30-06-2011, 08:26 PM
woo~ow wi... :]] mi-a placut foo~oarte mult aces capitol... versurile cred ca au facut totul... :X
asta in primul rand... iar in al doilea rand, fratele ala al lui Itachi are un tic: prea mult isi da ochii peste cap... n_n dar este bine si asa... :]
in al treilea rand mi-a placut foarte mult faza in care au inceput sa se bata cu apa... aaa si a mai fost si aia knd au picat cei doi frati unul peste altul... ^_^
ce sa mai lungim vorba... concluzia este ca acest capitol a fost cel mai thare dintre toate... :D bravo... =D>
si ca sa inchei, iti urez bafta si inspiratie muu~ulta! nu uita sa treci si pe la ficul meu...
ms anticipat! bye-bye! :-h
asta in primul rand... iar in al doilea rand, fratele ala al lui Itachi are un tic: prea mult isi da ochii peste cap... n_n dar este bine si asa... :]
in al treilea rand mi-a placut foarte mult faza in care au inceput sa se bata cu apa... aaa si a mai fost si aia knd au picat cei doi frati unul peste altul... ^_^
ce sa mai lungim vorba... concluzia este ca acest capitol a fost cel mai thare dintre toate... :D bravo... =D>
si ca sa inchei, iti urez bafta si inspiratie muu~ulta! nu uita sa treci si pe la ficul meu...
ms anticipat! bye-bye! :-h
My first fic: Viata departe de casa[SasuSakuNaru]
Feel...Hurt...Love
You don't know how I feel when you talk like that!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!
Va luati de ei?! Va luati de mine! :-l