29-06-2011, 04:13 PM
O sa vezi un com: al meu. Am uitat: "heloo". Ma bucur ca a aparut un fic nou, si unul chiar promitator. Dar este cam ciudat ficul, in locul Sakurei l-as fi refuzat pe Sasuke. Mi se pare ciudat ca ea a acceptat fara sa se gandeasca, macar doua secunde, si acelea erau importante. Cat despre stilul tau de a scrie, ai mici probleme, dar ca inceput este foarte bine. Dar ultimul cap este foarte scurt, si grabit. Componentele dupa care este criticat un cap sunt: Descrierea (ai, dar putina), Dialogul(a fost bunicel), Actiunea( A fost la rodeo, incerca sa descri mai mult, se intampla mult prea repede), Ideea ( momentan este noua) si Naratiunea ( la tine este subiectiva). Ti-am cam decsris pe scurt.
Acum greseli:
Citat: -Du-te in baie si imbracate![b[space[/b]Asta este porunca lui domnului Sasuke (Nu suna bine, acel "lui"este in plus).space imi spuse ea cu o voce blanda.space Ma uit uimita iar apoi ma duc sa ma imbrac.
Se pune space dupa fiecare semn de punctuatie, dupa cum le pui tu pare aglomerat.