28-06-2011, 11:27 PM
Wow...partea diabolica al lui Dylan, o ador :]] Imi plac baietii sensibili, dar cu tupeu <3...cand vine vorba de fic, daca vine vorba de realitate prefer sa tac :|
Bai cred ca Daniel vrea sa si-o ia rau de tot, nu poate sa se dea la Randy, Randy ii apartine doar lui Dylan si atat >:P Da si Dylan este "teritoriul lui".
Sa stii ca pentru o incepatoare mi-ai atras atentia xD si asta e de bine, n-o sa scapi de mine, o sa te urmaresc >:)>:)>:)
Acum ma simt mai bine ca ai aflat asta :]]
Sincer, n-ai ales o poza care sa-mi placa [,] cu Dean xD Eu sunt invatat cu pozele de pe zerochan nu de pe photobucket, mi se par invechite, probabil m-am saturat de cate ori le vad >..<
Oricum nu conteaza cum arata cat timp are tupeu sa se dea la Dylan >:P
Astept cu cea mai mare bucurie urmatorul capitol :P
Take care of you ;]
Bai cred ca Daniel vrea sa si-o ia rau de tot, nu poate sa se dea la Randy, Randy ii apartine doar lui Dylan si atat >:P Da si Dylan este "teritoriul lui".
Sa stii ca pentru o incepatoare mi-ai atras atentia xD si asta e de bine, n-o sa scapi de mine, o sa te urmaresc >:)>:)>:)
Acum ma simt mai bine ca ai aflat asta :]]
Sincer, n-ai ales o poza care sa-mi placa [,] cu Dean xD Eu sunt invatat cu pozele de pe zerochan nu de pe photobucket, mi se par invechite, probabil m-am saturat de cate ori le vad >..<
Oricum nu conteaza cum arata cat timp are tupeu sa se dea la Dylan >:P
Astept cu cea mai mare bucurie urmatorul capitol :P
Take care of you ;]
[center][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]