28-06-2011, 09:18 PM
Hello dear :x
Multumesc mult ca mai anuntat si te rog sa ma ierti ca nu am ajuns mai repede la ficul tau dar am fost plecata. Imi place mult capitolul si ma bucur ca nu l-am ratat. Devi din ce in ce mai buna si mai tinut cu "sufletul la gura" ca sa spun asa. Capitolul a fost captivant si mi-a placut la nebunie :chuu:
Sper sa ma anunti cand pui nextul scumpo :* Spor la scris :bye:
Multumesc mult ca mai anuntat si te rog sa ma ierti ca nu am ajuns mai repede la ficul tau dar am fost plecata. Imi place mult capitolul si ma bucur ca nu l-am ratat. Devi din ce in ce mai buna si mai tinut cu "sufletul la gura" ca sa spun asa. Capitolul a fost captivant si mi-a placut la nebunie :chuu:
Sper sa ma anunti cand pui nextul scumpo :* Spor la scris :bye:
Iubirea e asemenea unui trandafir... Prima data te vrajeste cu frumusetea si delicatetea sa apoi te inteapa si iti lasa rani adanci.
Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea...
Apusul lasa in urma o amintire, rasaritul aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata
Prietenia este un ocean pe care multi vor sa-l treaca dar pana la mal majoritatea se ineaca.