Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Magic Wish

[-x initial vroiam sa il fac super drama =)) cu sola opening theme intre stelutzle ** dar nu mi-a iesit.. sunt bun de parodie XD
in fine acum o sa continui
Capitolul 3 - Castelul magic din nori
Era dimineata, mama il trezise pe copil si il trimise la scoala.
Era intr-un marti 13 de vara sufocanta,scoala statea sa se termine, parea o zi destul de normala pentru o astfel de zi..
In fine ajuns la scoala isi intalneste amicii , prietenii si mai presus de toate cel mai bun prieten,pe care nu il intalnise de ....O_O 2 zile. Vroia sa isi impartaseasca secretul insa de fiecare data cand vroia .. nu reusea pentru ca de fiecare data se ivea cate ceva, un exempu in pauza de la ora 9:50 se duse spre banca lui si ii spuse:
-Kyo, am ceva sa... ;si nu apucase sa termine ca deja clopotelul sunase pt ora de la 10:10, ce nai... adica ... nu inteleg... ce.., poate nu trebuie sa spun aceasta( femeia uitase sa ii spuna ca nu are voie sa spuna asta la nimeni)
In fine deja era enervat de faptu ca nu putea impartasi secretul..
Terminata ziua(orele scolare) intalneste in curtea scolii o fata, avea parul perfect, culoarea castanui in dungi albe si ochii verzi ca frunza de vita.
-Tu esti Toshiro nu-i asa?
-Da eu sunt!spuse copilul
-Vino cu mine.si dintr-o data cei doi sunt invaluiti de miliarde de firicele de magie albastre cu efecte de photoshop si un pic de ceata .Dintr-o data se regasesc pe un nor, era un miscare, acel nor era foarte ciudat si nu treceau obiectele prin el, ii purtase la un alt nor mult mai mare. De data aceasta acest nor gazduia un mmaaaare palat. Un fel de castelul sultanului maestuos cu multe ferestre colorate ca la biserica(de fapt era un tip de catedrala adusa omagiu lui D-zeu)
Ajunsi in fata portii uriasa si de forma rotunda Fata - care se chema Sola - incepuse sa se concentreze asupra portii si ...
-stop! urlase copilul, vreau sa imi perfectionez magia, lasa-ma pe mine
-da dar nu vei reu..
-taci ma concentrez!! Alohamora....
Boooom ..deindata el este respins din fata usii pana la capatul norului
-Mai da prost mai esti,de ce nu m-ai ascultat, tu nu stii ca magiile incepatoare si/sau superficiale nu reusesc niciodata sa patrunda aceasta poarta, e facuta pt ca cei rau cand ajung.. .dak ajung sa nu paota reusi.. pentru ca ei nu au iubire... aici totul trebuie zis si facut cu iubire-zise cu o voce blanda si gingashe
-Ah ! Am inteles...
-Deci acum lasa-ma te rog sa ma concentrez si....
Poarta se deschise din interior.Dinauntrul ei iesea un baiat cu parul blond-auriu, ochii albastri si privirea foarte misterioasa.
-Intrati ! Va asteptam. spuse baiatul cu o voce foarte calda si un pic tremurata.
Toshiro era uimit de cfeea ce vedea
totul era maestuos, cladirea era facuta din caramizi antice si existau torze magice , holul avea un covor rosu si in parti erau mai multe usi, fiecare cu, culoare diversa. Holul nu era lung si ducea la camera centrala unde erau toti..
( cine erau si ce faceau ei acolo, cine este acel baiat si ce se vantampla veti afla in episodul viitor)
[Imagine: chibi_94.gif]

[center]

[Imagine: newworldsig.png]
[/center]

Răspunsuri în acest subiect
Magic Wish - de blueobelix - 03-07-2008, 05:11 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de Miharu - 03-07-2008, 06:47 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 03-07-2008, 07:36 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de Miharu - 03-07-2008, 08:01 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 04-07-2008, 07:27 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de Strawberry Ice - 04-07-2008, 11:57 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 05-07-2008, 04:18 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 06-07-2008, 10:31 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 15-07-2008, 06:26 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 12-08-2008, 06:12 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 17-08-2008, 04:39 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  My magic life emy_sweet_girl 4 3.205 12-02-2012, 11:56 AM
Ultimul răspuns: Diz
  [ Harry Potter] - Love is magic...Magic is powerfull and power means boom : : :Theo: : : 4 4.665 17-02-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Syryus
  Magic Luna hiimera 2 2.811 01-08-2010, 06:39 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  About Magic and Love Ariku`` 7 5.189 28-12-2009, 09:17 PM
Ultimul răspuns: Ariku``

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)