Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viaţa mea e frumoasã exact asa cum e ...

Buna.
La rugamintea ta am intrat si eu sa vad ce se intampla desi imi este foaaaarte lene [m-ai prins nasol :))]. Asa ca voi incerca sa fac ceva scurt si voi comenta toate capitolele.
Mi se pare un fic dragut. Observ si eu ceea ce au observat si ceilalti useri si anume ca ai evoluat de la capitol la capitol. Bravo. In primu' capitol [sau in al doilea] am observat multe greseli de ortografie, exprimare si tastare. Ma bucur sa pe parcurs ai inceput sa fi mai atenta si sa faci un capitol fara [aproape] nici o greseala.
Off... Ti-am spus, m-ai prins intr-o stare de lene acuta si imi pare atat de rau ca mi-a fost lene sa citesc tot. Am sarit peste randuri. A si inca ceva. Incearca sa imparti textul in fragmente pentru ca te dor ochii cand citesti. E scrisul mic, pagina mare [scuza mea cand mi-e lene sa citesc carti xD]. Asaa. Nu stiu ce sa mai zic. Promit ca o sa revansez la comentariul ce va urma la next. Sa ma anunti. Oke my dear?
Succes la scris.
Hugs!
P.S: Scuze daca am greseli prins text, dar deja stii motivul.
Ştiai că cea mai puternică bombă atomică detonată vreodată a avut o forţă explozivă de 50 megatone de TNT (trinitrotoluen), de 2.500 de ori mai mare decât bomba de la Nagasaki?

[Imagine: aintallthat.gif]
Yeah... You Know.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Viaţa mea e frumoasã exact asa cum e ... - de Search - 23-06-2011, 06:06 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Plătind cu viaÅ£a Mad Hatter 32 11.502 04-10-2011, 06:58 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  ViaÅ£a în paÅŸi de vals Ruxi. 6 3.027 12-07-2011, 11:28 AM
Ultimul răspuns: Leontina
  Fuga de viaţă Freaky 2 2.022 21-03-2011, 08:37 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  ViaÅ£a m-a schimbat ... Pustoaica_cu_ochii_verzi 11 5.972 02-10-2010, 02:42 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Nu e exact ce mi-am dorit. Ramonitzz 10 9.301 26-11-2009, 07:44 AM
Ultimul răspuns: Eve.
  O viaţă periculoasă | Se revarsă sângele Serenity 1 2.406 23-09-2008, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Flash

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)