Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O dragoste haioasa(Naruto and Hinata)

2.Bucuria Hinatei
Dimineata veni in cele din urma iar Hinata,plangea in continuare dupa Naruto.Isi dorea foarte mult sa fie in echipa cu el.Oricum nu pot sta aici plangand va trebui sa ma duc la academie si sa aflu echipele.spuse ea Biata de ea arata de un hal fara de hal.Aceasta isi alesese din dulap o rochita de culoarea alba,isi lua niste sandale de culoarea alba,iar pe cap,isi puse o banderola tot de culoarea alba.Iesi din camera foarte trista iar Neji observa asta si o intreba:
-Hinata,de ce esti suparata?
-Nu vreau sa iti spun, oricum nu conteaza.
BAiatul tacu si nu mai continua discutia asa ca pleca.Hinata iesi pe usa fara sa ia micul dejun spre surprinderea tuturor.Aceasta isi croi drum spre academie.Ajunsa acolo Sakura observa ca este trista si ii spuse:
-Haide,Hinata nu fi suparata ca nu iti sta bine.Asa ca te rog sa iti arati acel zambet frumos si perfect.
Dupa toate rugamintile din partea Sakurei care facea niste ochisori ce te inmuia in cele din urma Hinata schita un zambet.
-VEzi?Asa iti sta mult mai bine.
-Multumesc,Sakura-chan.
Acestea se duse in clasa unde se aseza in banca asteptandu-l pe Iruka-sensei.Hinata statea si il privea pe Naruto trista.Simtea cum siroaie de lacrimi se plimbau pe obrajii ei albi.Aceasta isi sterse cu repezeala lacrimile sa nu o vada cineva plangand.Dar Naruto o vazu dar nu spuse nimic nu vroia sa ii ingreuneze situatia.Sosi in cele din urma Iruka-sensei si spuse:
-Bun copii,astazi va voi anunta echipele si profesorii lor.Echipa nr.1:
-Hinata Hyuuga,Sasuke Uchiha si NAruto Uzumaki.
Sakura incepuse sa planga afland ca Sasuke este in echipa cu cea mai buna prietena a ei.Hinata ii puse mana pe umar si ii spuse:
-Imi pare rau Sakura.Eu nu am vrut ca Sasuke sa fie in echipa cu mine.
-Nu conteaza.spuse aceasta plangand
Hinata era fericita pe o parte dar pealta trista.Dupa ce au fost anuntate toate echipele Iruka le-a spus elevilor sa iasa afara in pauza.Hinata il cauta pe NAruto cu privirea dar fara rezultat si aceasta simti ca cineva o atinse pe umar.Aceasta isi intoarse privirea si vazu ca este Naruto.
-Tu plangeai mai inainte dar de ce?
-Nu conteaza,acum sunt mai fericita ca niciodata.Ma intrebam daca vrei ca dupa academie sa ne ducem sa mancam niste ramen?
-Sigur.Ne intalnim in fata porti academiei.
Hinata era nespus de fericita incat abia se putea abtinea sa topaie.Acesta pleca lasand-o singura pe Hinata.Clopotelul suna spunandu-le elevilor ca trebuie sa intre in clasa.Toti intrara in clasa si Iruka-sensei le-au spus copiilor:
-La echipa nr.1 profesorul le va fi Kakashi Hatake.
Continuand profesorul sa le spua copiilor profesorii, Hinata nu isi putea lua ochii de la Naruto.Se gandea cum va fi sa petreaca o zi cu el.Dupa ce termina Iruka de vorbit le dadu drumul elevilor acasa.Hinata il astepta pe Naruto in fata porti.Naruto sosi si ii spuse Hinatei:
-Hai sa mergem.
Aceasta aproba din cap si pleca.In drum spre localul cu ramen Naruto,s-a oprit si i-a zis Hinatei:
-Asteapta-ma putin.
Si acesta intra intr-un magazin.Cand iesi din magazin ii dadu-se lui Hinata un buchet de trandafri.
-Sper sa iti placa.
-Naruto,nu trebuia.spuse Hinata rosind foare tare
Ajunsi la local de ramen unde Naruto comanda doua portii de ramen.Ajunse la masa portile de ramen Naruto incepu sa infulece toata portia.Reusi sa se inece.Hinata speriata ii dadu o palma peste ceafa ce il ajuta pe blond sa isi revina.
-Sa ai grija acum cum mananci.Puteai sa mori.
-Bine,Hinata voi fi mai atent.
Dupa ce termina de mancat Naruto o condu-se pe Hinata acasa.Aceasta ii multumi si ii dadu un pupic pe obraz.Aceasta intra fericita in casa punand trandafirii intr-o vaza.Se aseza in pat si se gandea la Naruto si la ziua petrecuta azi cu el.

Răspunsuri în acest subiect
O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de denisa - 04-07-2008, 01:55 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 04-07-2008, 11:35 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de denisa - 05-07-2008, 10:43 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 05-07-2008, 01:31 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 05-10-2008, 10:26 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 14-11-2008, 05:17 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 18-11-2008, 04:39 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 13-12-2008, 03:10 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de rosegur - 30-12-2008, 01:36 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de andreea_sakura - 04-01-2009, 04:00 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Eu Si Viata Mea Cu Peripetii(Hinata) HinataDulcika 3 3.246 12-08-2010, 01:29 PM
Ultimul răspuns: curcubeu fara culori
  Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) :XDark~Sakura~Angel:* 31 40.477 28-02-2009, 12:38 PM
Ultimul răspuns: Drama Queen
  Hinata Naruto Sasuke sakura o iubire nebuna hinata_flory95 16 23.100 19-02-2009, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Andrutza
  E prea tarziu (Naruto & Hinata) jocker_94 12 11.194 24-01-2009, 07:49 PM
Ultimul răspuns: BlueGum
  Vis si Realitate (Naruto & Hinata Love story) jocker_94 13 11.688 16-12-2008, 07:01 PM
Ultimul răspuns: Apathy
  o dragoste interzisa (hinata&neji) pufu_pis_pis 8 7.141 23-08-2008, 07:55 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)