20-06-2011, 09:46 AM
Ma bucur ca ai venit cu nextu si sa vad ca ai lucrat la el si te-ai straduit. Mi-a placut cum ai inceput, cum ai descris dragostea. Cand a inceput sa povesteasca Hinata puteai descrie mai mult sentimentele, acolo chiar nu le-ai accentuat si sincer aveai ce scrie, pentru ca erau 2 emotii opuse. Fericirea dinaintea acelui fapt si tristetea, aici puteai sa le compari si cu figurile de stil iti iesea foarte bine.
Dialogul e ok, nu vad ce ar putea fi rau si greseli nu am ochit ori sunt eu inca adormita :)) Cu lungimea capitolului nu-ti face griji, chiar e ok. E perfect pentru ca asa avem ce citit si cat de cat e ok, cu mici imbunatatiri va fi bun.
Nu ma asteptam la asta, Kiba prietenul Hinatei si ea sa treaca prin asa ceva, iar Sasuke o face pe eroul, prima data am zis ca e Naruto. Sa vedem cum va reactiona Sakura si ce va face >:)
:bye: :*
Dialogul e ok, nu vad ce ar putea fi rau si greseli nu am ochit ori sunt eu inca adormita :)) Cu lungimea capitolului nu-ti face griji, chiar e ok. E perfect pentru ca asa avem ce citit si cat de cat e ok, cu mici imbunatatiri va fi bun.
Nu ma asteptam la asta, Kiba prietenul Hinatei si ea sa treaca prin asa ceva, iar Sasuke o face pe eroul, prima data am zis ca e Naruto. Sa vedem cum va reactiona Sakura si ce va face >:)
:bye: :*
![[Imagine: h8v.gif]](http://imageshack.com/a/img560/9494/h8v.gif)