19-06-2011, 08:48 PM
1. Oamenii Albi - Frances Hodgson Burnett Este foarte scurta, 77 de pagini, este scrisa destul de ciudat si da impresia de scriitor amator. Povestea este cea care m`a captivat, este prezentata o perioada din viata lui Ysobel, o capul unui clan important din scotia, care s`a nascut orfana, ambii parinti murind inainte de nasterea ei, probabil acesta fiind motivul capacitatii ei de a vedea "oamenii albi". Prezinta cateva scene mai ciudate care pe mine m`au lasat masca, si care, atunci cand am citit`o prima data, mi`au smuls cateva lacrimi. O recomand cu caldura tuturor.
2.Cronicile Wardstone - Joseph Delaney Seria din cauza careia mi`am primit titlul de "Book worm", am citit cate un volum pe zi, si am terminat primele cinci volume intr`o saptamana. Seria este destul de cunoscuta, si am avut ocazia sa aflu ca si profu` de sport a citit`o...
3. True Blood - Charlaine Harris, Prima dintr`un lung sir de alte serii de carti cu vampiri. Si`a castigat locul chiar dupa primul volum citit, si probabil ca va ramane pentru multa vreme prima dintre cartile care au ca tema principala vampirii.
2.Cronicile Wardstone - Joseph Delaney Seria din cauza careia mi`am primit titlul de "Book worm", am citit cate un volum pe zi, si am terminat primele cinci volume intr`o saptamana. Seria este destul de cunoscuta, si am avut ocazia sa aflu ca si profu` de sport a citit`o...
3. True Blood - Charlaine Harris, Prima dintr`un lung sir de alte serii de carti cu vampiri. Si`a castigat locul chiar dupa primul volum citit, si probabil ca va ramane pentru multa vreme prima dintre cartile care au ca tema principala vampirii.