Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O dragoste haioasa(Naruto and Hinata)

1.Prima zi la academie
Numele meu este Hinata Hyuuga.Sunt o fata intelegtoare dar si timida.Am parul negru,ochii gri si fac parte din clanul Hyuuga.Eu voi incepe ca o noua eleva la academia din satul Konoha.Acolo am auzit ca sunt multi elevi puternici si talentati.Sper sa imi fac multi prieteni si sa imi descopar talentele la aceea academie.Asa ca trebuie sa ma grabesc sa nu intarziu.
-Haide,Hinata e timpul sa mergi la academie.spuse Neji
-Da,Neji ai dreptate am sa ma grabesc.
Neji este verisorul meu si are mare grija de mine.Fiind prima zi de academie trebuia sa ma imbrac cu ceva frumos asa ca am ales o fustita de culoarea albstra,o camasa alba si un sacou tot de culoarea fustitei.In picioare purtam o pereche de pantofiori de culoarea alba.Dupa ce am terminat de imbracat m-am dus jos sa iau micul dejun.Dupa ce am terminat de mancat verisorul meu mi-a zis:
-Era si timpul,haide sa mergem.
-Bine vin imediat.
Asa ca impreuna cu Neji am mers spre academie.Ajunsi acolo vazusem un baiat de toata splendarea.Avea parul blond ca soarele,ochii albatri ca cerul linistit,care parea ignorat de toata lumea.Asa ca imi fac curaj si ma duc spre el si ii zic:
-Bbbbuna,eu ma numesc Hinata Hyuuga.
-Buna ma numesc NAruto Uzumaki si ma bucur sa cunosc o fata asa frumoasa ca tine.
Cand am auzit asta am inrosit atat de tare incat ma puteai confunda cu un mar foarte copt.
-Mmmultumesc,Naruto.
-Trebuie sa plec.Oricum ne mai vedem.Pa,Hinata.
-Ooo,bine.Pa.
Cred ca m-am indragostit spusesem in sinea mea.Am continuat sa merg si in fata mea zarisem o fata cu parul de un roz nemaintalnit,ochii ii erau de un verde minunat si parea foarte prietenoasa.Aceasta ma zari,se indrepta catre mine si imi zise:
-Salut,ma numesc Sakura Haruno si cred ca esti noua pentru ca nu te-am vazut prin aceasta academie.
-Salut,eu ma numesc Hinata Hyuuga,si da sunt noua.
-Nu ai vrea sa fim prietene?
-Sigur.Haide, sa intram in clasa.
-Bine.
Fetele intrara in clasa unde amandoua se asezara in a 2 banca din randul din mijloc.Acestea astepta ca profesoul sa apara.Dupa 10 minute de asteptare intensa intra un barbat cu parul prins intr-o coada avand pe nas o taietura.Acesta spuse:
-Buna,copii.Eu ma numesc Iruka(nu mai stiu cum il cheama)si vreau sa va fac cunostinta cu Hinata,noua voastra colega.
-Bbbuna,tuturor!Ma numesc Hinata Hyuuga si ma bucur sa f parte din academie.
Apoi profesorul imi facu semn fapt ce a insemnat sa ma duc inapoi in banca.
-Bun,copii.Astazi va voi preda istoria Japoniei asa ca va rog sa fiti atenti.Ne-am inteles Naruto?
-Da,sensei am inteles.
In timp ce Iruka preda eu ma gandeam la Naruto.Nu imi puteam lua gandul de la el.Ora trecuse foarte repede iar profesorul spuse:
-Copii,maine se vor anunta echipele de cate 3 elevi si profesorii lor.
Eu imi doream foarte tare sa fiu in echipa cu Naruto si nu mai puteam astepta sa aflu.Iruka le spuse elevilor ca pot pleca acasa pentru ca avea sedinta cu cel de al 3-lea Hokage.Eu iesisem din clasa salutand-o pe Sakura si pe NAruto.Ajunsa acasa nici nu ii dadusem buna ziua lui tata si ma dusem in camera unde am inceput sa plang gandindu-ma ca poate nu o sa fiu cu NAruto in echipa.

Răspunsuri în acest subiect
O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de denisa - 04-07-2008, 01:55 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 04-07-2008, 11:35 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 05-07-2008, 01:31 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 05-10-2008, 10:26 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 14-11-2008, 05:17 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 18-11-2008, 04:39 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 13-12-2008, 03:10 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de rosegur - 30-12-2008, 01:36 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de andreea_sakura - 04-01-2009, 04:00 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Eu Si Viata Mea Cu Peripetii(Hinata) HinataDulcika 3 3.439 12-08-2010, 01:29 PM
Ultimul răspuns: curcubeu fara culori
  Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) :XDark~Sakura~Angel:* 31 41.758 28-02-2009, 12:38 PM
Ultimul răspuns: Drama Queen
  Hinata Naruto Sasuke sakura o iubire nebuna hinata_flory95 16 23.665 19-02-2009, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Andrutza
  E prea tarziu (Naruto & Hinata) jocker_94 12 11.773 24-01-2009, 07:49 PM
Ultimul răspuns: BlueGum
  Vis si Realitate (Naruto & Hinata Love story) jocker_94 13 12.216 16-12-2008, 07:01 PM
Ultimul răspuns: Apathy
  o dragoste interzisa (hinata&neji) pufu_pis_pis 8 7.444 23-08-2008, 07:55 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis

Utilizatori care citesc acest subiect: