Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul nostru ? Ati vrea sa-l mai continuam ?
Da ne place . Vrem sa-l continuati .
80.00%
8 80.00%
Asa si asa . Mie indiferent .
20.00%
2 20.00%
Nu . Nu !
0%
0 0%
Total 10 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged

Hello , again! Bine deci am pus continuarea cu toate ca trebuiau doua dar in fine , sunt mai darnica =)) . Asta e capitolul meu :> Sper sa va placa la fel de mult cum va placut alui Black :>

*Cherry Star P.O.V * - Drugs

- On me dit que nos vies ne valent pas grand chose, elles passent en un instant comme fânent les roses. On me dit que le temps qui glisse est un salaud que de nos chagrins Il s'en fait des manteaux pourtant quelqu'un m'a dit !!! Si vocea mea spargea geamurile . De ce D-zeu nu ma inzestrat si pe mine cu o voce ca a lui Blacky sau Fergie ? E ora sase jumate si eu sunt inca in pijamalele mele verzi cu bulinute rosiatice , daca se puteau numi pijamale , adica chiloti si sutien . Perfect . Ma invarteam prin camera cu microfonul - stricat desigur , de Blacky , cand e beata nici ea nu stie ce face - . Oricum , toata seara nu am dormit , am fost intr-un club , ahh , daca as putea sa imi amintesc cum se numea . La dracu , efectul drogurilor m-i s-a dus . Ma duc repede la dulapul meu de culaore maro , sau mai bine spus fusese odata maro , ca acum este pictat cu negru si rosu , tot feluri de cranii , paienjeni , chiatre etc . Pe al doilea raft din dulap sub niste haine aveam bagate pliculetele cu iarba si prafuri . <<Hmm , ce s-a i-au ? Cred ca i-au putina cocaina , au trecut deja doua zile de cand nu am mai bagat cacat-uri de genu in mine >> Iau zero doi grame , imi iau un pai si incep sa trag << Bagami-as , nara mea >> continui sa trag cu toate ca muream de nara . Acum trebuie sa astept vreo doua minute , si sunt perfecta .
Ies din camera , ma duc la etaj , urc sacriile in slow-montion , deja eram sparta . Intru in camera la Blacky : doarme dusa . Ranjesc un pic , si ies . Iar merg in slow-motion . Intru in camera si dau drumul la muzica : Damian Marley - Hey girl . Dansez ca o nebuna , am atata energie si nici nu stiu cum sa o consum . Aleg niste haine mai sexy , niste dresuri , rupte sa fie mai hot , o fusta neagra cu tot feluri de lanturi care atarnau pe langa ea si o bluza scurta pana la buric neagra cu o chitara imprimata pe ea . Aratam beton . Si era deja ora sapte . Imi iau geanta , in care arunc niste carti de-a valma . Imi pun cizemele cu toc negre , care imi ajungeau pana la genunci , ma duc la olginda . Imi dau cu tus negru pe pleoape si cu creion sub ochi , negrul imi scotea ochii verzi in evidenta , imi pieptan parul negru cu suvite de toate culorile si imi dau cu un ruj rosu pe buzele carnoase . Imi iau cheile de pe masa si tigarile si ma duc la masina . O salut pe mama , cu o fata de genul : Nici nu arat ca o drogata . Si ii fac cu mana in slow-motion . Se uita la mine si imi zice un simplu pa . Da aveam o mama grozava ce sa mai zic , ma iubea la nebunie . Ajung la masina , nu stiu cum o sa conduc dar in fine . Deschid usa si ma pun la volan , imi aprind o tigara si ii dau drumul .
Drumul a mers chiar O.k , datorita faptului ca nu a fost trafic . Mainile imi tremurau pe tot parcursul sofatului , ceasul indica ora sapte patruzeci si cinci . Hai ca ajung , da-ma dracu !
Curtea scolii era plina de tot felul de specimene esuate , ratati , tarfe , cocalari etc . Cobor din masina , aprind o tigara , deschid poarta si ma uit prin impreujur si cautand-o pe curva de sormea . Lipseste ! O sa ramana repetenta daca mai continuie asa . Incep sa merg , destul de repede , dar foarte ametita . Ma simt ca la o parada de moda , si toata lumea se uita la mine cum merg pe scena . Totul e asa de .. Trrrrr!
- La dracu ! tip atat de tare incat toata lumea isi indreapta privirile spre mine .Mda.. Super .
Urc scariile , ajungand pe hol unde ma opers si ochii incep sa mi se inchida , sper ca nu intru intr-un trip . Culorile din fata ochilor incep sa mi se schimbe ca vremea din mai , mainile nu mi le mai simt , de parca as fi un mort umblator , peisajul e cu totul altu . Un copac mare , dar fara frunze , pe o pajiste verde cu florii si multi cai care pasc . Dar.. aud ceva sau .. pe cineva care ma striga .
- Hei , te simti bine ? Hei , trezeste-te ! aud o voce masculina si dura dar in acelasi timp foarte calda .
Incep sa imi deschid ochii incet , dar lumina era orbitoare , imi pun usor mana in fata ochilor pentru a indeparta razele puternice ale soarelui ce se reflecatu in geam . Capul mi-l intorc cu greu spre persoana care ma tinea de umeri .
- Cine esti ? vocea mea era atat de slaba incat nu se facea auzita .
- Poftim ? intrebarea lui fuse atat de complicata , incat nu stiam ce sa ii raspund , se uita la mine zambind si cu o urma de intrebare pe fata . Era atat de fin.. tenul lui , ochii verzi ii straluceau si imi exprimau agresivitate si pasiune , doua lucruri importante la un barbat . Parul lui lung si blond era ca de aur , de la distanta ai putea sa-l confuzi cu o fata .
Am stat timp de doua minute nemiscata , eram singuri pe holul pustiu al scolii . Intrasera in clasa cu toti , as fii vrut sa ma duc , dar nu vroiam ma simteam atat de bine , buzele mele schiteaza un mic si inocent zambet . Dadea din gura , dar jur ca nu inteleg nimic din acele vorbe . Totusi , cred ca ma intreba cine sunt .
- Sunt Cherry . Pe tine ? vocea mea prinsese curaj .
- In sfarsit , Axl . Te simti bine ?
- Da . Nu . Nu stiu . Trebuie sa inbtru in clasa . Cuvintele mele erau o adunatura de confuzie . Miscarea mea era atat de lenta , precum mintea mea .
Intru in clasa urmata de Axl.. Banca mea era pen-utlima pe stanga daca nu ma insel , profa era in clasa , se uita la mine ca la felul paispe' . Imi trantesc ghiozdanul pe banca si deasemnea si eu pe scaun .Imi scot telefonul , ma uit la a treia banca de pe mijloc . Se pare ca nu a a venit . Ochii mi i-am lasat asupra telefonului , nu prea vedeam mai nimic , dar pana la urma am resuit sa ii trimit un mesaj : « Hey Black,
Vii si tu la scoala ?Hai ca nu e asa de amuzant sa ne batem joc de profesori fara tine,plus ca imi lipsesc replicile tale cand te scula proful de fizica.
Stiu ca radem mereu de profi acasa, dar nu e asa de amuzant ca atunci cand o facem la scoala »
Sper ca s-a trezit .Imi las capul in jos pe banca verde . Ochii mei tintesc baiatul cel nou . Stai ! Baiat nou ? Hmm.. Patru baietii noi ? Imi ridic capul de pe banca si fara sa imi dau seama incep sa strig :
- Ce dracu e asta ? Vocea mea se face auzita in toata sala de clasa . Erau toti cu ochii pe mine . << La dracu ! Ce p*** mea e cu mine ? Doamne , e atat de jenant >>
- Domnisoara Cherry , s-a intamplat ceva ?
Atat ura intr-o persoana fata de alta persoana . Nu ma putea suporta .
- Nu . Vocea mea pierduse curajul de a vorbi . Azi eram foarte tacuta . Nu-i ceva normal pentru mine . De obicei eu sunt cea mai galagioasa din clasa . Ha.. Drogurile schimba tot .
- Bine atunci . Te rog nu imi mai deranja ora , dinou ! Ultimul cuvant era atat de accentuat , mai avea un pic si imi dadea si o palma .
Simt o vibrare puternica , exact ca vibratorul pe care mama il foloseste cand tata se duce sa isi faca de cap cu tarfa aia de secretara . Scot telefonul : Mesaj Nou . De la Black :
« Hey Cher,
Vin, insa numai pentru ca m-a obligat tata.Si nici macar nu cred ca stau la ore, ma plimb doar pentru recunoastere, ca in rest nici nu vreau sa vad clasa, cred ca o sa vomit si ceea ce am mancat noaptea trecuta.
Cand radem de profi acasa ? Nu stiu, scuze.Probabil ca sunt prea beata ca sa mai aud ceva.
Ne vedem la scoala.
P.S : Cred ca tocmai mi se face rau »

A dracu , ca de obicei , fara chef de scoala . Ma uit la banca din fata mea . Un tip cu parul negru, lung si super cret , satatea rezemat de perete vorbind cu un tip pe care nici pe ala nu il cunosteam deasemenea . Brunetul purta niste ochelarii , shit . Nu e atat de orbitoare lumina de la soare . Buzele sale erau foarte carnoase , era bun ce-i drept , prietenul lui arata la fel de bine , par ondulat , lung si blond , culoarea ochilor auriu-caprui . Numai bunaciuni avem mai nou in clasa asta infectata cu ratati .
Imi las capul pe banca si astept sa se sune de iesire .

"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"

Răspunsuri în acest subiect
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 11-06-2011, 11:49 AM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de sickness - 11-06-2011, 07:43 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 21-06-2011, 08:35 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 23-06-2011, 06:20 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 28-06-2011, 04:49 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 28-06-2011, 08:17 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 30-06-2011, 03:10 PM
RE: Scars O'Love [+18] by Guns N Roses and Estranged - de anime_addicted - 09-07-2011, 09:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Black roses Nywa 56 44.924 19-07-2012, 12:52 PM
Ultimul răspuns: Ai_4ever

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)