08-06-2011, 09:09 AM
Omg capitoul ăsta a fost mai genial ca precedentul, deşi chiar mi-a plăcut la nebunie atitudinea lui Hunter. Mă gândesc că a realizat că dacă e distant cu băiatul nu o să se ajungă la nimic bun. E mult mai ok aşa din punctul meu de vedere. It's such a fantastic yaoi love story I almost cried when Hunter got a shot în the shoulder *-* Poor Kaito după ce şi.a găsit fratele acum mai îndura şi geloziile nebunului ăluia. Bine că a scapat lumea de el, sper O.o
Îmi place de Caro, but sper să nu se bage ca mâţa între ăştia doi. Nu ar fi frumos deloc din partea ei. En fiiiin, eşti o scriitoare de apreciat, ai idei şi sunt foarte bune. Capitolul ăsta mi-a plăcut enorm, dar aştept ceva mai paplitant *ştii la ce mă refer* *evil grin* ! Buh Bye .
Îmi place de Caro, but sper să nu se bage ca mâţa între ăştia doi. Nu ar fi frumos deloc din partea ei. En fiiiin, eşti o scriitoare de apreciat, ai idei şi sunt foarte bune. Capitolul ăsta mi-a plăcut enorm, dar aştept ceva mai paplitant *ştii la ce mă refer* *evil grin* ! Buh Bye .
-