05-06-2011, 04:43 PM
Hehe. Nu ma mai tem ca-s ultima, oricum mi-ai zis ca nu conteaza asta pentru tine. Acum, sa spun ce am de zis. Nu ma asteptam ca amandoi sa fie rapiti, unul dintre ei da, dar amandoi O_O Si ... ti-am zis eu ca il banuiesc pe Akihiro ala. Mi se pare asa dur :-s Kaito are dreptate, ala nu simte nimic pentru blond, fata de Hunter.
Si tu , dear , ai avut dreptate cand ai spus ca Hunter nu va fi chiar un personaj negativ 8->
Bafta pui :3 chuu~ :*
Si tu , dear , ai avut dreptate cand ai spus ca Hunter nu va fi chiar un personaj negativ 8->
Citat:-Sa-l las sa plece? Nici vorba de asa ceva. Nu ma intelege gresit, eu chiar tin la ce-i al meu iar Kaito imi apartine din clipa cand a calcat in orfelinat. Insa tu esti prea prost ca sa intelegi. Acum, a venit si randul meu sa ma razbun.Oh, replica asta m-a durut chiar si pe mine. Nu as vrea sa fiu in locul blondului si sa vad cum persoana iubita este ranita chiar in fata ochilor mei T^T Dar.. dar stai putin... Kaito parca incepea sa il urasca pe Hunter. Ei bine, in capitolul urmator poate ma lamuresti cu sentimentele blondului.
Bafta pui :3 chuu~ :*