02-06-2011, 09:09 AM
Eu cred ca Hunter a vrut sa vada daca [,] Kaito a facut-o des si de placere, si a vrut sa vada daca s-ar lasa pe mana unui strain :| Parerea mea ><" Oricum am intraziat T_T.
Deci... Hunter nu e ceea ce pare si nici Carolina :]] Bai da' buna Carolina asta :]] (nu sunt lesbi, ma apar :))
Bai....e naspa ca nu poate vorbi, adica...pe bune? Eu as cauta bani prin casa, as face un dus, m-as imbraca si as fugi de acolo, desigur toate astea in visele mele caci in realitate m-as piti sub pat :))
"Nici o Dudii sub pat, nu, nu, nu cauta:-""
Astept cu nerabdare next-ul sweetheart *hugs*
Deci... Hunter nu e ceea ce pare si nici Carolina :]] Bai da' buna Carolina asta :]] (nu sunt lesbi, ma apar :))
Bai....e naspa ca nu poate vorbi, adica...pe bune? Eu as cauta bani prin casa, as face un dus, m-as imbraca si as fugi de acolo, desigur toate astea in visele mele caci in realitate m-as piti sub pat :))
"Nici o Dudii sub pat, nu, nu, nu cauta:-""
Astept cu nerabdare next-ul sweetheart *hugs*
[center]
[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
![[Imagine: BIG+BANG.png]](http://3.bp.blogspot.com/-3oDh47ule6s/TejakwaTnnI/AAAAAAAAACQ/OxdUioY_5RU/s1600/BIG+BANG.png)
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]