01-06-2011, 04:32 PM
Owww...deja...ok. I-mi plak kapitolele, te descurici bine cu povestitu` si tot ce este legat de un "fic bun". M-a cam surprins comportamentul lui Hunter, foarte schimbator. Sincer ma asteptam sa fie personajul bun al ficului(si poate va fi) sa se simta bine impreuna si altele...dar asa s-ar fi terminat prea repede iar, actiunea ar fi putina, seaca si neterminata...deci...e bine asa.:P
Si cand te gandesti cat de fericit era, credea ca a scapat si el in sfarsit de tot chinu` insa se pare ka a dat de altul...."-I-a aminte la ce spun caine,de-acum inainte vei face absolut tot ce-ti spun eu,inteles? "....m-ai dat pe spate.Bravo!
Astet nextul.:d
BYeByE!!!:X
Si cand te gandesti cat de fericit era, credea ca a scapat si el in sfarsit de tot chinu` insa se pare ka a dat de altul...."-I-a aminte la ce spun caine,de-acum inainte vei face absolut tot ce-ti spun eu,inteles? "....m-ai dat pe spate.Bravo!
Astet nextul.:d
BYeByE!!!:X
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!