01-06-2011, 03:12 PM
Hell yea`. Era imposibil sa nu trec şi pe la acest fic, şi ce bine ca ai ajuns de`abia la capitolul 3, astfel, voi putea să ajung mai des pe aici, deci nu-s chiar aşa de întârziată. * laughs * ÎNainte de toate, îţi spun ceva. După fiecare semn de punctaţie [ fie punct, virgulă, semnul întrebării sau al exclamării ], lasă space. Astfel, ficul va arăta mai ingrijit. Nu de alta, dar chiar m-a atras scrierea ta. ^^ Şi.. Well, acelaşi sfat l-am primit şi eu când eram la început. :))
Revenind ... Ştii ce m-a atras la acest yaoi ? [ mda, nu numai ideea în sine ].. Faptul că e vorba de viaţa dură si nemiloasă a tânărului Kaito. Iar acum... God, observ că a căzut din lac în puţ.
Şi eu care credeam că Hunter este un tip de treabă, că ar fii un posibil ajutor pentru puşti. Dar iată ! Iată că m-am înşelat... >.<
Fraza rostită de tip cu atâta ipocrizie, m-a făcut să-l urăsc. Totuşi, titlul îmi dă de bănuit. Pot doar să aştept. E evident. So ... :-" Success with the next ch. >:D< * big hug *
Revenind ... Ştii ce m-a atras la acest yaoi ? [ mda, nu numai ideea în sine ].. Faptul că e vorba de viaţa dură si nemiloasă a tânărului Kaito. Iar acum... God, observ că a căzut din lac în puţ.
Şi eu care credeam că Hunter este un tip de treabă, că ar fii un posibil ajutor pentru puşti. Dar iată ! Iată că m-am înşelat... >.<
Fraza rostită de tip cu atâta ipocrizie, m-a făcut să-l urăsc. Totuşi, titlul îmi dă de bănuit. Pot doar să aştept. E evident. So ... :-" Success with the next ch. >:D< * big hug *